Aktywne Wpisy
Kagernak +421
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
BarkaMleczna +201
Pośrednicy nieruchomości, jak ja ich #!$%@? nienawidzę.
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Znając bohaterkę afery nie wiadomo oczywiście czy sami organizatorzy akcji wiedzą o jej planach, czy może raczej fiziaa zapyta o możliwość dołączenia i w razie odmowy udostępni jakieś screeny xDDD niemniej jednak podrzucam link - na wszelki wypadek.
Ja sama jestem zdiagnozowanym autystykiem. Zdaję siebie sprawę z tego, że dla wielu z wykopków ta afera może być pierwszym (świadomym) kontaktem z osobą autystyczną (lub rzekomo autystyczną) a w związku z tym będzie rzutować na odbiór autystów w przyszłości. I absolutnie nie zgadzam się z tym, że osoba tak manipulująca, paranoiczna, agresywna będzie rzutować na nasze środowisko. Jej zachowanie w niewielkim stopniu, o ile w ogóle, wynika z autyzmu.
Dlatego jeśli sami jesteście zdiagnozowani lub podejrzewacie u siebie autyzm, macie bliskich z autyzmem, albo po prostu leży wam na sercu ten temat, napiszcie proszę wiadomość do organizatorów akcji. Niech wiedzą że fiziaa nie jest reprezentantką osób z autyzmem.
#psychologia #psychiatria #fiziaa #fiziaacontent #taza #platyna
Komentarz usunięty przez autora
Tak samo zrobiła fiziaa na zdjęciu do ama https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_16594779886botBMeXxTNkopD2SxZLPO.jpg
@lavinka: już nie diagnozuje się zespołu Aspergera, tylko spektrum autyzmu. Nie ma rozróżnienia. Jeśli chodzi o geny - nie wiem.
Komentarz usunięty przez autora
@Songbird: nie wiedziałam o tym, dzięki. Teraz już po ptakach (ʘ‿ʘ).
Jeśli tak to ona jest jeszcze bardziej trzepnięta niż mi się wydawało xD
Ale ta na zdjęciu w ciemnych włosach co podlinkowałaś zupełnie nie wygląda jak
@mala_rybka dziewczyna niby miała robić kilka lat temu doktorat, a teraz nagle nie ma nawet tytułu magistra, jest tylko informatykiem. Szybko na tym UAM degradują studentów ( ͡° ͜ʖ ͡