Aktywne Wpisy
nevin +61
Dlaczego prawactwo ma problem z miastami 15 minutowymi? Nie potrafię sobie wyobrazić argumentacji, która by krytykowała taki pomysł. Przecież takie miasto to same zalety. O #!$%@? im chodzi?
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
#neuropa #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #polityka #ekologia
SEGATASANSHIRO +79
Dzieciątko z lasu, was tak kiedyś ogrzewała jakaś kobieta? #przegryw #bekazlewactwa
Znając bohaterkę afery nie wiadomo oczywiście czy sami organizatorzy akcji wiedzą o jej planach, czy może raczej fiziaa zapyta o możliwość dołączenia i w razie odmowy udostępni jakieś screeny xDDD niemniej jednak podrzucam link - na wszelki wypadek.
Ja sama jestem zdiagnozowanym autystykiem. Zdaję siebie sprawę z tego, że dla wielu z wykopków ta afera może być pierwszym (świadomym) kontaktem z osobą autystyczną (lub rzekomo autystyczną) a w związku z tym będzie rzutować na odbiór autystów w przyszłości. I absolutnie nie zgadzam się z tym, że osoba tak manipulująca, paranoiczna, agresywna będzie rzutować na nasze środowisko. Jej zachowanie w niewielkim stopniu, o ile w ogóle, wynika z autyzmu.
Dlatego jeśli sami jesteście zdiagnozowani lub podejrzewacie u siebie autyzm, macie bliskich z autyzmem, albo po prostu leży wam na sercu ten temat, napiszcie proszę wiadomość do organizatorów akcji. Niech wiedzą że fiziaa nie jest reprezentantką osób z autyzmem.
#psychologia #psychiatria #fiziaa #fiziaacontent #taza #platyna
@IntoApocalypse: Skoro nawet przeciętny psychiatra nie wie co autyzm, to co ludziki mogą i tak dobrze, że jest ten aspie quiz, dziękować jego twórcom.
tldr??
@mala_rybka:
ale skąd teraz nagle wiadomo że to ta sama osoba xd
mam na myśli jakieś inne uzasadnienie niż sam fakt że modki tak napisały (na czym one się oparły?)
@dioxyna:
Obczaj sobie:
https://www.wykop.pl/link/6760387 i https://www.facebook.com/tazautyzmem
@Chodtok: fiziaa i TaZA to multikonta, na Facebooku TaZA nie przelogowała się z prywatnego konta i
Komentarz usunięty przez autora
Ale kurde ZMROZIŁA mnie informacja, że taka osoba może dawać jakiekolwiek wykłady i mówić w imieniu osób z autyzmem. Osobiście wątpię czy ona rzeczywiście ma autyzm, ale mogę nie mieć
Ja postaram się ogarnąć to wszystko i może napiszę też.
Komentarz usunięty przez autora