Wpis z mikrobloga

Mirki od momentu wziecia balsamu szostakoqskiego mam problemy z sikaniem 2 razy na dobe aby sikam. Niestety mam sklejone movzowod i nerke nieraz mnie wgbiata do srodka z prawej strony. Bylem u 6 lekarzy dodatkowo wypytalem na forach internetowych ze on sie nie wchlania. Czy ja mam jakiegos pecha. Co zrobic aby go rozpuscic w sobie?
#medycyna #zdrowie #szpital #koronawirus
  • 11
@sabuliga: też nie jestem lekarzem, ale jeżeli już tyle czasu od brania tego przemieszczasz się, pracujesz, robisz zakupy, nic cię nie boli, byłeś u lekarzy i nic nie stwierdzili, a odczuwasz tylko perystaltykę jelit, że po prostu one ci działają i zmieniają kształty i przemieszają pokarm, to już jest twoja niewiedza o fizjologi człowieka.

↘️ https://pl.wikipedia.org/wiki/Perystaltyka

Zmień dietę na lekkostrawną, co by gazy/pierdy były mniejsze i zobacz, jak to wpłynie na
@patrolez: znaczy tydzien po tym balsamie wypilem 5 kieliszko wodki i jakby cos wyszlo z nich tam jednak zostalo. I po prau dniach zaczelo sciskac i krew zaczela leciec. Chodze w zatyczkach ale czasem zapomne tak jak dzisiaj kiedy podszedlem do kombajnu i bola