Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

vieniasn +40
może i jestem wykopkiem i to nie jest powód do dumy ale nadal nie prowadzę wojenek politycznych na portalu o kupie i siku jak wielu zrobiło
z dobrych chłopów taki upadek eh
z dobrych chłopów taki upadek eh

jak w zeszłym miesiącu w obecnej pracy mi się nudziło (0 tasków przez długi czas) to się rekrutowałem do innych firm i w międzyczasie zmieniłem projekt na taki, w którym dobrze się czuję ale problemem są pieniądze. Nowi oferują 39% więcej, obecni mówią, że 49% mieści się w widełkach ale musiałbym albo przejść powtórne "sprawdzenie techniczne" i/lub mieć pozytywny feedback od klienta i może od grudnia bym przeszedł na nową stawkę bo rzekomo nie mogą mi dać "tak o" takiej podwyżki i ofc doszło p---------e o sprawiedliwości wobec innych kolegów. Ogólnie to nie chcę odchodzić bo mam tutaj luźną umowę, firma również nie jest przesiąknięta korpobełkotem i jest luźno, a jak wspomniałem, projekt mi się podoba.
Weźcie coś doradźcie XD
@AbyssWatcher2137: jesteś pewien, że ta firma nie jest przesiąknieta korpobełkotem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a5f5c1: rozmowa roczna to nie jest korpo bełkot, firma jest otwarta na pracownika, "spełniają zachcianki", nie ma takiej sztywnej atmosfery, ciekawe integracje, niewielka ilość papierologii
@powaznyczlowiek: w
@AbyssWatcher2137: To zła wiadomość dla ciebie
@a5f5c1: w obecnej niecały rok