Aktywne Wpisy

Dziś inny temat... odnośnie kobiet / mężczyzn którzy mają trochę kilogramów więcej.
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o
Odnośnie @Blondynka34 i tego że nie żebra, wrzucam screena z prywatnej wiadomości. Właśnie wywaliła mnie z wpisu z gorących i zablokowała co daje do myślenia. Wołam też @arinkao
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout
Drugie mam też pytanie, jest różnica w martwym ciągu jeżeli sztanga nie leży na ziemi tylko na tych ramionach na wysokości kolan?
@AbyssWatcher2137: bo mięśnie które stabilizują cię w pionie i poziomie masz wyłączone na smithieruch odbywa się tylko w górę i dół czyli jedna płaszczyzna, a zwykły przysiad to aż trzy płaszczyzny:
1. Góra/dół
W takim razie, jak mogę poprawić przysiady by przez najbliższy rok(?) nie tkwić w pętli deload-powrót 65-deload by nie zwiększać kalorii bo robię rekompozycję (a tak mi się przynajmniej wydaje)? Na boso coś zmieni? Też tak ludzie robią.
Wcześniej nie mogłem się podciągnąć ani razu nadchwytem a tak to już 3 razy jestem w stanie i ciało wygląda znaaacznie lepiej.
Jaki jest sens dokładania, jeżeli teraz mam kłopoty i nie mogę progresować? Jeżeli na BP dołożę 5 kg to może 3-4
Jesli masz dostęp do mniejszych talerzy to dokładaj 2-5kg na przysiad i martwy ciąg oraz 1-2,5kg na ławkę i ohp co trening i rób założony plan, nawet jeśli masz nie skończyć serii - układ nerwowy dostanie bodziec, zrobisz go za tydzień albo dwa, inaczej nigdy nie sprogresujesz. Dodatkowa minuta