Aktywne Wpisy
sandilinka +8
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
maciekrzezawa +214
Właśnie wróciłem z samotnej podróży do południowych Chin - Shenzen, Kanton i Xinping (okolice Guilin i Yangshuo). Przed wyjazdem nikogo tam nie znałem i organizowałem wszystko sam.
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
Pozwiedzałem, nakupiłem trochę herbaty, elektroniki (tańszej niż u nas, albo niedostęnej w Europie) i podróbek (również przez internet, do chińskiego paczkomatu).
Zawiodłem się jedzeniem.
Jako że mam jet laga i wstałem o czwartej, to zróbmy AMA przy rozpakowywaniu się.
#ama #chiny
W ogóle pomimo 4 lat używania P20 pro zastanawiam się nad sensem zmiany telefonu. Troche mi się znudził, opatrzył i chciałbym coś nowego, mniejszego, ale huawei działa jak żyleta, zdjęcia robi dobre, bawiąc sie w markecie, porownujac do innych flagowców nie odczułem znaczącej różnicy. Jakos ten mobilny rynek zwolnil i wieje nudą. W dodatku ceny za nowe flagowce to 3,8k +, gdzie ja wtedy zapłaciłem ok 2k. I teraz bulić taki hajs właściwie za co? Że okno przeglądarki włączy mi się 0.01 sekundy szybciej? Za 120hz zamiast 60? W dodadtku są cechy w ktorych 4 letni p20 pro bije nowe flagowce, np szybkosc ladowania porownujac do zenfona 9. Chyba przeprosze sie z huaweiem, skorzystam z akcji serwisowej wymiany baterii za 99 zł i będe z nim żył kolejne lata aż w końcu nie wprowadzą czegoś rzeczywiście przełomowego wartego tej ceny. Dajcie znać co myślicie.
#elektronika #smartfony #telefony #asus #huawei #galaxy #android #ios
@Podlaski_warmianin: bardzo fajny telefon, dobry aparat, ja bym nie zmieniał jeśli nie chcesz wydać 3-4k na flagowca nowego. Bo inne modele to wcale nie będzie taki wow przeskok żeby zmieniać według mnie jeśli z Twoim wszystko ok.
Natomiast zdecydowanie zgadzam się ze stwierdzeniem, że rynek mobilny spowalnia. Szczególnie jeśli zaczniesz porównywać tę samą linię jakiegoś flagowca pomiędzy kolejnymi modelami np Samsung s20, s21 i s22 to różnicy praktycznie nie ma. Coś tam zawsze jest wspomniane, że ulepszony aparat, ale pytanie co realnie się w nim zmienia?
Kiedyś byłem podekscytowany każdym
Komentarz usunięty przez autora
Cubot Pocket.mp4
(ktoś wstawił w komentarze Amazonu
Jest mały, 4" telefon. Szybki, ale przestarzałe bebechy i słaby aparat.