Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +101
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
mam samochód kia ceed z 2010. zawsze tankuję w niej benzynę 95. Czy mogę też tankować 98? zwłaszcza jeśli są w ten samej cenie? czym to się różni? czy można te paliwa "mieszać" tzn nalać 98 jeśli mam np pół baku 95?
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
#samochody #motoryzacja #kia #ceed
jaki motur na początek?
cos, czego nie bedzie szkoda przerysowac i nie bedzie za ciezkie ( bo sama waże 56 kg xD) xD
nie mam A ale bede robić
mysle ze 125/300 max, bo wieksze sa juz dla mnie za mocne i za cieżkie
honda cb300r/cb125?
yanaha XJ6? wiem ze to juz 600 ale moze nie robi to ogromnej roznicy?
tylko czy to nie za drogie sprzety jak na start dla komplenego laika? XD
moze warto zainteresowac sie czyms starszym? mamy warsztat wiec serwis nawet starszego moto raczej da sie ogarnac
#motocykle #motocykle125
SV650, bo silnik V, ładny dźwięk i sporo mocy od samego dołu do miejskiej jazdy a i na tor można to przygotować - tylko uważaj na mityczne, POTĘŻNE hamowanie silnikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bandit 400 bo co prawda wiekowy, ale ma cztery gary, wysokoobrotowy
Tylko weź ogarnij gaźniki w tym.
A teraz zdaje się A maszynach pokroju MT07 i masa początkujących później takimi jeździ, bo ciężko się w nich
@knoor: tylko pozycja w zależności od rajdera może być mocno pochylona na bak?
Komentarz usunięty przez autora
@Zielony34: Ja miałem na myśli 30 letnie gruzy po 5k
@shagwest: Kupi 125 i sprzeda za tyle samo, rzeczywiście dużo straci, gdybym nie miał doświadczenia na 125, to przesiadka na
@Zielony34: mam właśnie takiego bandziora w dobrym stanie kupionego za niewielką kasę parę lat temu, któremu zrobiłem sporo modów, głównie zawieszenie i hamulce. Co do części - zależy co się s-------i. Typowa eksploatacja na luzie, z niestandardowymi tematami dostanie się w ASO albo czasem idzie coś pokombinować (ja np wymieniłem kranik
Jeśli
Często spotykałem się z mądrymi poradami "pierwszy sezon albo nawet dwa na 125, dopiero później A". To właśnie uważam za stratę czasu.