Aktywne Wpisy
tcp-protocol +422
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
LamajHarma +131
Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
#psy #psiarze
źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y
Pobierz

źródło: comment_16591751827oUMVZPdoK78XEwszDDsBB.jpg
PobierzWidze różna pary o różnym wzroście. Nigdy w życiu nie słyszałem, żeby dziewczyna pytała sie kogokolwiek o wzrost xD
Ten "mem" o wzroście stał sie rzeczywistością xD
@panzmarszrutkiwbiszkeku: Czy dla żartów słyszałem takie teksty - zdążało sie, ale żeby ktoś na poważnie mówił? NIGDY.
@panzmarszrutkiwbiszkeku: No właśnie. Kiedyś nie było tej spi##dolonej mody.
@Mr_3nKi_: One się nie pytają. Po prostu widzą ile masz i jak jesteś bardzo niski, to nie są tobą zainteresowane.
Teraz na tinderz eto w ogóle tragedia, bo jak mnie paruje z ładnymi dziewczynami to są zazwyczaj 175+, gdzie przy moich 180, to tak na max 173 cm mogę liczyć, a
@T0pi5: tak zwane zimne S ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiadomo, że nie każda dziewczyna będzie o tym otwarcie mówić (jak to dziewczyny), ale z 95%+ będzie zawsze na to patrzeć.
@panzmarszrutkiwbiszkeku: Jestem kobietą, więc powinnam często słyszeć takie teksty od koleżanek no i nie bardzo. Raz słyszałam od jednej o tym, że chłopak powinien być od niej przynajmniej o 10 cm wyższy, ale wylądowała w udanym małżeństwie z