Wpis z mikrobloga

@cinqq: Do tej pory nie rozumiem tego fenomenu wzrostu xD

Widze różna pary o różnym wzroście. Nigdy w życiu nie słyszałem, żeby dziewczyna pytała sie kogokolwiek o wzrost xD

Ten "mem" o wzroście stał sie rzeczywistością xD
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: No nie p-----l, że nigdy nie słyszałeś tego gadania "a jak szpilki założę to będę wyższa od Ciebie" chociaż suka z--------a w trampkach 24/7/365 , "10cm wyższy to i tak mało". Musisz być wysoki, skoro tego nie znasz. Też widzę na ulicy pary o różnym wzroście. Sam mam 171 i miałem dziewczyny 160cm, 163 i 165. Kilka takich na jeden raz, też niższe ode mnie. Raz w życiu przelizałem
  • Odpowiedz
Nigdy w życiu nie słyszałem, żeby dziewczyna pytała sie kogokolwiek o wzrost

@Mr_3nKi_: One się nie pytają. Po prostu widzą ile masz i jak jesteś bardzo niski, to nie są tobą zainteresowane.
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: To Ty miałeś jakiś kontakt z dziewczynami w ogóle czy co? Ja parę lat temu dość sporo randkowałem, z kilkadziesiąt dziewczyn obskoczyłem i niejedna wprost śmiała się z jakichś typów, z którymi wcześniej się umówiła, że jest niski/niższy.
Teraz na tinderz eto w ogóle tragedia, bo jak mnie paruje z ładnymi dziewczynami to są zazwyczaj 175+, gdzie przy moich 180, to tak na max 173 cm mogę liczyć, a
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: a juz pomijam obserwacje wśród znajomych, gdzie kumplez ekipy, co mają 190cm+, z twarzy 5/10, bajerą 2/10 mają x razy większe branie niż dynamiczni 8/10, którzy są bliżej 180.
Wiadomo, że nie każda dziewczyna będzie o tym otwarcie mówić (jak to dziewczyny), ale z 95%+ będzie zawsze na to patrzeć.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
No nie p-----l, że nigdy nie słyszałeś tego gadania "a jak szpilki założę to będę wyższa od Ciebie" chociaż suka z--------a w trampkach 24/7/365 , "10cm wyższy to i tak mało". Musisz

@panzmarszrutkiwbiszkeku: Jestem kobietą, więc powinnam często słyszeć takie teksty od koleżanek no i nie bardzo. Raz słyszałam od jednej o tym, że chłopak powinien być od niej przynajmniej o 10 cm wyższy, ale wylądowała w udanym małżeństwie z
  • Odpowiedz