Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +797

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Komentarz usunięty przez moderatora
/politik/ringtausch-lepopard-polen-1.5629906
Dobry bosze, jaki rak (ಠ‸ಠ)
Idę płukać oczy.
Można sobie zaklinać rzeczywistość, że tam są jeszcze zawarte części zamienne i pakiety szkoleniowe. No ale bez przesady.
Nie oburza. Zwyczajnie źle sie to czyta :)
Coś jak
Oj, te obiecane ヽ(
Xddddd, mogli jeszcze Pantery pochowane po stodołach zaproponować.
A tak na poważnie to myślę, że gdyby Niemcy chcieli się przestać kompromitować to posłaliby jakąś znaczną jednostkę na wschód od Warszawy. Niech tam sobie pobędzie i pokaże wolę polityczną. Brytyjczycy przysłali 15 czołgów z załogami i
@willard: A tak śmieszkując to obecna propozycja koncernu Rheinmetall nazywa się właśnie roboczo KF51 Panther. Pokazali ją, gdzieś w czerwcu.
Swoją drogą Bumar nie wiedzieć czemu stosował nazwy PT zamiast nawiązać do przedwojennych TP...
@willard: Tu się muszę nie zgodzić.
Np. takie rzeczy na Polonie znalazłem.
1930, "Kontynent niezgody" : samolotów niemieckich, tanków, aparatów gazowych it. p.? A jak wliczyć tu dalsze
źródło: comment_1659036835fztaogGrsDlHS7Jt4O9T65.jpg
Pobierz