Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +482
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +61
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
Przedstawię Wam pewna sytuację:
Poszedłem do nowej pracy, podpisałem umowę na okres próbny. Jednak po tygodniu stwierdziłem że z różnych względów to nie praca dla mnie, powiedziałem o tym przełożonemu - pracodawca nie robił problemów, powiedział że szanuje tą decyzję i rozwiązałem umowę za porozumieniem stron. Po dwóch tygodniach miałem wyrzuty sumienia, że jednak za szybko odszedłem, mogłem przepracować ten okres próbny i dopiero stwierdzić czy mi ta praca odpowiada czy nie. I tu pytanie do Was: Jak myślicie, jak zareagowałby pracodawca gdy chciałbym się z nim ponownie skontaktować i zakomunikować, że jednak podjąłem zbyt pochopna decyzję o odejściu i chętnie wróciłbym do pracy?
#pracbaza #praca
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e068c271fd4d56d3d011f8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Pracodawca nie potrzebuje inwestować czasu na pracownika, który mu zaraz ucieknie. Zamiast tego lepiej mi zatrudnić kogoś na stałe.
Jeśli już od razu nie podobało Ci się, to jaka jest szansa że coś się odmieni? Jeśli nikła, to sorry Gregory
@AnonimoweMirkoWyznania: wykopki in a nutshell, jeszcze z anonimowego xd
To że zmieniłeś teraz zdanie to albo brak nawyku introspekcji
@somskia: dokładnie, nie pajacuj.
Po drugie ja na miejscu pracodawcy bym nie przyjął skoro nie potrafisz się określić.