Wpis z mikrobloga

Wiem, że nic specjalnego ale jakoś mnie ucieszyło, że to weszło i nie dostałem po drodze żadną rakietką.

Na początku trochę kamera wariuje ale to niestety nie moja wina tylko tego jak replay zbiera :<

#warthunder
Pshybysz - Wiem, że nic specjalnego ale jakoś mnie ucieszyło, że to weszło i nie dost...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pshybysz tu bardziej chodzi o powszechność... Ruska nacja jest od początku, ma najniższe koszty napraw i najwięcej maszyn... Nie wspominając już o tym że jest cudownie głaskana przez ślimaka i od zawsze jakieś błędy na ich korzyść występują w tej nacji w ilościach hurtowych. Kombo mig + najlepsze helki w grze jest strasznie w---------e. To jedyna nacja w której na pierwszy resp bierzesz ka50 z rakietami i szmacisz kilka czołgów na
  • Odpowiedz
@pewniecham: No z tą Tunguską to już bez przesady, żeby cokolwiek tym zniszczyć to trzeba strzelać z boku pod kątem 90° bo jak dobrze pamiętam działko przebija coś około 60mm. Rakiety nie robią pojazdom naziemnym nic, jest problem nimi zniszczyć nawet jakieś lekkie pojazdy typu HSTV-L.
  • Odpowiedz