Wpis z mikrobloga

Dzisiaj byłam na sushi w Nova sushi w Gdańsku, było dobre, ale lepsze jest w Shimayo w Gdyni. Chłopak był fajny, minimalny wyższy ode mnie, a mam 175. Jak tak teraz patrzę to sporo chłopaków sobie zawyża wzrost xD ja ogólnie to nie zwracam uwagi na wzrost, ale mam dobrą pamięć i jak ktoś na profilu ma napisane, że ma 183, a w rzeczywistości jest z 2-3 cm wyższy ode mnie to taka średniawka. Za to pozwolił mi wybrać zestaw i oczywiście za niego zapłacił;) Nowym osobom przypominam, ze mój challenge polega na tym, żeby do końca miesiąca chodzić na randki do restauracji na czyiś koszt. Jak ktoś ma pomysł jak sobie rozszerzyć ten challenge to proszę pisać () #rozowyslonikxrandkuje #jedzzwykopem #jedzenie #rozowepaski #rozowypasek #tinder #badoo #logikarozowychpaskow
rozowyslonikx - Dzisiaj byłam na sushi w Nova sushi w Gdańsku, było dobre, ale lepsze...

źródło: comment_1658773033IExYVw8RCjkAP24GPVWy5h.jpg

Pobierz
  • 238
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżeli to nie bait to szanuje jak p------n, golić spermiarzy do zera.
Może wreszcie faceci zrozumieją, że przypadkowych lasek nie zabiera się na randki do restauracji XD
Spacer to wszystko co można zaoferować na pierwszy raz, jak księżniczce nie pasuje to niech pali wroty.
  • Odpowiedz
polka umawia się tylko po to żeby się nażreć za free = dobrze robisz, ucz frajerów, hahaa ale majom bul d--y wykopki :DDDD
ktoś wystawia polki = ty j----y intzeluuuuu która cie tak skrzywdziła??? powinienes sie powiesic!111 jak mozesz to robic
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@macs_9: no nie, albo typy co się ustawiają z kilkoma laskami w jednym miejscu, a potem nie przychodzą i wrzucają to na wypok. Macie swoje eksperymenty społeczne XD
  • Odpowiedz
@rozowyslonikx: a ja z ciekawości chętnie poczekam na więcej relacji z tej serii. Będzie to ciekawy wygląd w świat kobiet.

Wgl beka by była, gdybyś trafiła na wykopka i opisałby spotkanie z drugiej strony.
  • Odpowiedz
Jeśli nikomu nic nie obiecuję tylko chce się umawiać na randki po knajpach to nic w tym zdrożnego nie ma. Rozporządzanie portfelami gamoni którzy za to płacą jak własnymi i boldupicie.

@belgo_freight: jak twoją babcię naciągną na garnek z "wyprzedaży" za 6000 zł, to też bronisz jej finansowych wyborów? Przecież to analogiczna sytuacja, naciąga na ich naiwność, oni myślą, że może faktycznie jest zainteresowana nimi. Zwyczajnie ich oszukuje na hajs
  • Odpowiedz
Patologia na maksa gratulacje. Nie jesteś lepsza od tych co umawiają się i wystawiają laski. Dno i kilometr mułu.

@Indzynier: jest znacznie gorsza, bo z premedytacją oszukuje ich na hajs
  • Odpowiedz
I bardzo dobrze robi. J---ć frajerów. Może faceci w końcu oduczą się stawiać szamkę kobietom? XXI wiek, a facet płaci za obcą babę w knajpie. Gdzie godność? Jeśli za jedną z najbardziej ważnych lekcji w życiu mają zapłacić niecałe 2 stówy, to i tak robią dobry deal. RiGCZ nie ma ceny.

@warrengda: ale ona ich niczego nie uczy, oni wychodzą z takiej randki nieswiadomi z nadzieją na rozwoj znajomosci. Ona
  • Odpowiedz
ktoś wystawia polki = ty j----y intzeluuuuu która cie tak skrzywdziła

@whaith: no tak, bo to to samo xD Przeciez kobiety nie musialy nawet za nic placic xD tutaj ona ich j---e na hajs jak zwykla cyganka
  • Odpowiedz
Ja właśnie z tego powodu nigdy sobie nie dałam żadnemu facetowi nawet drinka postawić w klubie. Bałam się, że będzie czegoś więcej oczekiwać. @WielkiNos: trochę jest w tym prawdy. Ja miałam kiedyś na tinderze sytuację, że umówiłam się z typem by iść do zoo. Na miejscu chciałam iść do kasy biletowej, a on na mnie tak dziwnie spojrzał i powiedział, że już kupił bilety online. Po randce oczywiście myślał, że
  • Odpowiedz
@WielkiNos chyba bait, który telefon robi zdjecia z taka nazwą i rozszerzeniem png?

@djarturo no dokładnie. Mówiłam jej w innym wątku, że nie wierzę to wstawiła memories ze Snapchat twierdząc, że to dowód, bo zdjęcia są wstawione w kolejności. Dla mnie taki montaż to kilka minut roboty, a jeśli to duży bait to co za problem codziennie wstawiać zdjęcia o określonych porach ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz