Wpis z mikrobloga

Z mojego doświadczenia wiem jak pracowałem w MM to raczej ludzie tam nie chcą ci gówna dać bo do 30 dni i tak masz zwrot i potem taki rozpakowany ciężej sprzedać przez co ciężej premie zrobić. Ale co innego jak masz np laptop Acer i Asus dokładnie te same parametry ale jeden jest w lepszej cenie, a oni mają np deal z Asusem to będą wciskać asusa mimo że nie ma różnicy
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: A ja z doświadczenia w M.Expert podpowiem, że zawsze polecają to, za co w tym miesiąc jest wyższa premia. W kolejnym ten sam ludzik może polecać zupełnie inną markę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama to nawet nie jest zabawne, bo pcmasterrace to siedzi na jakiś kartach sprzed lat, a ostatnio widziałem jak co niektórzy składali kompy na kartach co 60fps nie potrafią utrzymać xD
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: byłem ostatnio w MediaExpert. Zdecydowany klient, proszę o iPhone 13 Pro na raty. I gościowi się odpalił tryb sprzedawcy „wie Pan że 128gb będzie ograniczało możliwości urządzenia?”
  • Odpowiedz
@suqmadiq2ama: jai bylem maly to rodzice kupili domowego laptopa i na moje pytanie co to za wejscie z boku to typ powiedzial ze to taki szybszy usb. Potem jakos sie okazalo ze to bylo wyjscie do dysku (chyba ?l czy cos tskiego i jak podlaczylem tam usb to padl mi laptop XD
  • Odpowiedz
Nie zgadniesz kto wrocil po około miesiecu na reklamacje bo w laptopie nie da się zainstalować aktualizacji i komputer jest popsuty XDDD

@Kefaveli: O panie. Reklamacje to jest w ogóle temat-rzeka.
Facet przynosi "niesprawny" dysk zewnętrzny. Okazało się, że jego stary dziad PC nie daje dość napięcia na USB. I dysk uruchamia się na chwilę i gaśnie...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 8
@maly_ludek_lego: 2 lata temu doradzałem kumplowi w sprawie tv, wahał się między 2. Ja mu powiedziałem co uważam i podszedłem sobie pochodzić. Kumpel zaczął pytać sprzedawcę, typ mu całkowicie odradził jeden model i wciskał całkowicie coś innego. Poustawiał 2 obrazy i wciskał że w tamtym lepszy obraz. Gdzie 3 randomowych osób potwierdziło, że w tym co wciskał jest gorszy xD ostatecznie znajomy przystał na moje a sprzedawca miał minę jakbym
  • Odpowiedz