@Nieuk0192: słuchałem w nich nocnych audycji radiowych jak starzy kazali mi spac o 21-22 a ja od dziecka nie potrafilem tak wczesnie usypiać. To cyk słuchawki w uszy i jedziemy z radyjkiem az sie usnelo ..
@air_waves: też byś latał z iphonem i air podsami jakbyś je miał, ale nie miałeś (tak samo jak ja), więc latałeś z tym gównem. Ja tylko mam nadzieję, że słuchu sobie nadmiernie nie rozwaliłem, używając tego.
@Nieuk0192: najlepsze, że u mnie w mieszkaniu rodzinnym w bloku przy konkretnym ułożeniu słuchawek (anteny), tak w linii prostej do stacji komórkowej BTS, na tej zabawce dawało się słyszeć... rozmowy telefoniczne. Może ktoś wie jakim cudem (nie, nie były to głosy w głowie)? Tak chyba poniżej 93MHz, ale dokładnie nie pamiętam, bo to było ponad 10 lat temu (na pewno przed 94,6). Normalnie po włączeniu trzeba było nacisnąć "Scan", znajdywało
@franek_dolas: Równie dobrze to mogły być stacjonarne telefony bezprzewodowe, część z nich było sprowadzanych z różnych dziwnych miejsc i niekoniecznie były zgodne z polskim eterem
Właśnie dropnął nowy scam od #biedronka przekreślają cene z ostatnich 30 dni żeby nie można było jej dostrzec, jeśli byla nizsza niz obecna cena "promocyjna" xD
Cały czas sie zastanawiam czemu żaden rząd do tej pory nie ustandaryzowal cenowki.
źródło: comment_1658630858P75OZSKbSebqO5aAItjqKJ.jpg
Pobierz@Sonia_Zwierzynska: bardziej to była dioda i jako latarka ale jak nie patrzeć bajer