Wpis z mikrobloga

W każdym innym wypadku byście wyśmiewali typa za to

@KontrproduktywnyAnalityk: czemu mam kogokolwiek wyśmiewać za to że potrafi sobie młodszą laskę znaleźć...
przed jakimiś wyborami był z nią wywiad, sama na niego leciała za poglądy no ale tak sobie możesz tłumaczyć że nie masz kasy to kobiety nie znajdziesz

btw: wątpię aby w tym związku nie było konkretnej intercyzy
  • Odpowiedz
@zero_dwa: jakaś typiara urodziła dzieci, ale czy były jego to osobna sprawa. Facet lubi sentencje łacińskie, a jest jedna dokładnie o tym pater semper incertus. To już kwestia tego co uważasz za bardziej prawdopodobne i w co chcesz wierzyć.
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: Przecież dzisiejsze "tradwife" nie istnieje - co ma taka kobieta do roboty w domu? Przecież jak już ich stać jakimś cudem na to żeby jedna osoba w związku nie pracowała to stać ich pewnie na thermomixa, robot odkurzający, zmywarkę i pełno innych udogodnień i nagle się okazuję że bycie tą kurą domową to wcale nie jest taka ciężka robota - a znam też takie przypadki gdzie facet który pracuje
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk Ale źle Korwinowi z nią? On ma tyle kasy, że jego żona nie musi pracować. Poszłaby do pracy, zarobiłaby średnią krajową 4.6k na rękę, co i tak jest więcej niż większość Polaków i co by mu z tej kasy było? Nic. A tu sobie chłop porucha młodą (jak na niego) pannę.

Ale ogółem to się zgadzam z treścią wpisu, kobiety są z bogolami dla wygody, a nie z jakiegoś uczucia.
  • Odpowiedz
@eldzej_10: tradwife w wersji męskiej to byłby po prostu bezrobotny facet, który włożył naczynia do zmywarki, ale cuckserwatyści będą bronić "tradycyjnego podziału ról"
  • Odpowiedz
@Ravenek: Tradycyjny podział ról już nie wróci - jak konserwom się marzy jeszcze powrót do patriarchatu gdzie oni będą pracować a żonka będzie czekać na nich z obiadem no to sorry ale to tylko nowa forma matriarchatu :D

Teraz przyszłością i szansą są jedynie związki partnerskie, gdzie oboje partnerów pracuje i dzieli się po równo obowiązkami.
  • Odpowiedz
@KontrproduktywnyAnalityk: jak korwin to chad w stylu seby z 3 wyrokami, polowa k0biet ma mokro jak mysli o nawracaniu takiego typa na beciaka bo przecież "DLA MNIE NA PEWNO SIE ZMIENI" XDDDD
W dodatku jest od młodości idolem dla swojej żony, jest dla niej jak jakas gwiazda rocka, tutaj prosty blackpill polega
  • Odpowiedz