Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +59
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
Wojciech_Skupien +710
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

źródło: comment_1658486524HmSkiIHSqSQXKhnLqjhxld.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@KontrproduktywnyAnalityk: czemu mam kogokolwiek wyśmiewać za to że potrafi sobie młodszą laskę znaleźć...
przed jakimiś wyborami był z nią wywiad, sama na niego leciała za poglądy no ale tak sobie możesz tłumaczyć że nie masz kasy to kobiety nie znajdziesz
btw: wątpię aby w tym związku nie było konkretnej intercyzy
Ale ogółem to się zgadzam z treścią wpisu, kobiety są z bogolami dla wygody, a nie z jakiegoś uczucia.
Teraz przyszłością i szansą są jedynie związki partnerskie, gdzie oboje partnerów pracuje i dzieli się po równo obowiązkami.
@eldzej_10 Otóż to. Tradwife to golddiggerki odziane dla niepoznaki w szaty maryjne
@wiesiu2 ,,Leciała na poglądy" Ja p------e...
to może być prawda z pewnego punktu widzenia, poglądem Korwina jest przecież, że mąż ma utrzymywać żonę, a kobieta ma mieć przywileje.
Komentarz usunięty przez moderatora
W dodatku jest od młodości idolem dla swojej żony, jest dla niej jak jakas gwiazda rocka, tutaj prosty blackpill polega