Wpis z mikrobloga

@Zgrywajac_twardziela: Remaster już jest, kupowałem na premierę. Jak pierwszy raz w to grałem za dzieciaka, to zrezygnowałem jakoś w połowie, bo gra się trochę za trudna dla mnie zrobiła, a z fabuły nic nie rozumiałem. Potem wróciłem do niej, jak już potrafiłem angielski i zakochałem się w tej serii. Generalnie sama mechanika może z początku wydawać się prosta, bo jedynie masz jedną umiejętność i to tyle, jednak gra wykorzystuje ją
  • Odpowiedz
@Fuilares:

Remaster już jest, kupowałem na premierę. Jak pierwszy raz w to grałem za dzieciaka, to zrezygnowałem jakoś w połowie, bo gra się trochę za trudna dla mnie zrobiła, a z fabuły nic nie rozumiałem. Potem wróciłem do niej, jak już potrafiłem angielski i zakochałem się w tej serii. Generalnie sama mechanika może z początku wydawać się prosta, bo jedynie masz jedną umiejętność i to tyle, jednak gra wykorzystuje ją
  • Odpowiedz
@EscPL:
Historia Vito nie została dopięta w ogóle, tylko urwała się w kulminacyjnym momencie, co się stało z Joe to też domysły, bo ponoć on się gdzieś w 3 pojawia, więc wersja, że go zabili jest kulawa. Czemu Leo Galante sobie nagle wrócił jak miał uciec w cholerę i skończyć z przeszłością gangstera. Sytuacja z Henrym też pozostała otwarta, i nie wyjaśniło się w końcu czy był policjantem pod przykrywką
  • Odpowiedz