Jak nauczyliście się poprawnej techniki? Nagrywam się, ale w sumie nawet jak oglądam to później to nie wiem czy robię to dobrze xD albo wiem, że robie coś źle i nie wiem jak to poprawić ¯\_(ツ)_/¯
@derton778: dużo można by na ten temat pisać, bo to temat rzeka, ale postaram się uprościć jak się tylko da ( ͡°͜ʖ͡°) Oprócz nagrywania i analizowania swoich treningów, to koniecznie trzeba oglądać innych, bardziej doświadczonych, co podnoszą ciężary i to zarówno z zawodów i treningów, chociaż te drugie w mojej ocenie są bardziej miarodajne, bo na treningu jednak trzeba wykorzystać maksimum możliwości technicznych, a na
@derton778: może to banał ale oglądam te filmiki z techniką lub omówieniem najczęstszych błędów, ćwiczyłem ruchy na sucho z kijem od szczotki żeby móc zatrzymać się w każdym momencie i bezpiecznie się obejrzeć
Jak już te filmiki oglądam to też nie tylko patrzę ale od razu próbuje to o czym gadają
do tego oczywiście nagrywanie i oglądanie + ocena z zewnątrz
no i np. oglądanie cudzych formchecków żeby patrzeć czy sam
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
#mikrokoksy #silownia
Oprócz nagrywania i analizowania swoich treningów, to koniecznie trzeba oglądać innych, bardziej doświadczonych, co podnoszą ciężary i to zarówno z zawodów i treningów, chociaż te drugie w mojej ocenie są bardziej miarodajne, bo na treningu jednak trzeba wykorzystać maksimum możliwości technicznych, a na
Jak już te filmiki oglądam to też nie tylko patrzę ale od razu próbuje to o czym gadają
do tego oczywiście nagrywanie i oglądanie + ocena z zewnątrz
no i np. oglądanie cudzych formchecków żeby patrzeć czy sam