Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BarkaMleczna: ale jak ciasto przygotowałaś?
Bo ja jak o siódmej rano zaczynam to dopiero o pierwszej po południu mogę go włożyć.
A między czasie trzeba wymieszać złożyć uformować itd.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BarkaMleczna: o kurcze masz jakiś link do przepisu?
Bo chciałbym tak ale nie wiem jak.
Tzn kiedyś próbowałem z pizzą ale mi wybuchło. I mycia było dużo i się trochę boję.
Ja wiem że to zakwas ale i tak mam stracha
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BarkaMleczna: za każdym razem jak wstawiam na noc do garowania to potem jestem rozczarowany efektem. Natomiast gdy piekę normalnie* wychodzi wyraźnie bardziej wyrośnięty i równomiernie spulchniony. Co prawda piekę tylko z orkiszu i żyta, ale to nie powinno mieć wpływu.

  • Odpowiedz