Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Onaaa20 pomogła na sen.
A tak to bolała wątroba po tym ciągle i mi się próby wątrobowe pogorszyły, ale rozwalanie wątroby przez agomelatyne nie jest zaskoczeniem raczej
  • Odpowiedz
@Onaaa20 Nie miałem z wątrobą żadnych problemów. Przy agomelatynie konieczne jest wykonanie prób wątrobowych przed rozpoczęciem leczenia a następnie po 3, 6, 12 i 24 tygodniach.
  • Odpowiedz
@Mon_Amour: Czyli jak ktoś ma słabą wątrobę to nie może brać jej xd jak wyjdą zle testy to trzeba przestać brać

W ogóle z czym łączyłeś agomelatyne i brałeś ja na sen czy bardziej na stępienie emocjonalne?
  • Odpowiedz
@Onaaa20 Z Trazodonem. U mnie problemem był zarówno sen jak i depresja. Z charakterystyki działania idealnie pasowała tu agomelatyna. Bo poprawia sen i jednocześnie ma działanie przeciwdepresyjne. O ile na sen zadziałała rewelacyjnie to nastrój nadal był mega kiepski. Dopiero po dołączeniu Trazodonu udało odzyskać się unormować nastrój. Próbowałem nawet odstawić Ago i sam Trazodon zażywać ale spadałem z nastrojem i snem znów na samo dno. U mnie jakoś połączenie tych
  • Odpowiedz
@Onaaa20 Na sen niemalże od razu. To był dla mnie szok jak to zadziałało. Biorę lek i maksymalnie po 2 godzinach już śpię. A z zaburzeniami snu męczyłem się z 10 ostatnich lat.
  • Odpowiedz