Aktywne Wpisy
JaX92 +61
Tak czytam o tych masowych zwolnieniach w krakowskim korpo i w sumie się cieszę. Przez lata korpoludki zadzierały nosa i uważali się za lepszych, bo oni pracują w zagranicznej korporacji. SĄ KIMŚ! Mam nadzieję, że to nie chwilowe tąpnięcie, tylko wyrżnie korpoludki do ostatniego.
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki
Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki

JatuArmy +264

źródło: comment_1657062879X9BacnkXlYXdPyxfD8XV7N.jpg
Pobierz@KrasnalzEg: to mam nadzieję, że nie układają sami porządku swojej własnej cywilizacji, jeśli tak to współczuję im od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KrasnalzEg: no nie wiem, równie ekscytujące co testowanie zegarów. Ludzie mają swoją mechanikę której się trzymają, nie są niczym innym. Nawet nasza nauka zdaje sobie z tego sprawę (szersza populacja mniej, ale obcy powinni). Ciężko mi uwierzyć że oni dla odmiany uznaliby że jest tyle magii w ludzkiej rasie że warto przeprowadzać jakiekolwiek tego typu eksperymenty
@KrasnalzEg: nie no, zachowanie bakterii czy roślin można było wytłumaczyć matematycznie przez miliardy lat, nie ma powodu żeby ta sama zasada z innym gatunkiem coś fundamentalnie zmieniała
-3 letnia zosia z rakiem kości i jej rodzice
źródło: comment_1657078922JiSqtyEeaLwCfPQXoz8RyG.jpg
Pobierz