Aktywne Wpisy

marian-stefan +267

wspodnicynamtb +198
476 954 + 93 + 122 + 222 + 191 + 205 = 477 787
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
Dołączam do zacnego grona Zdobywców wszystkich gmin w Polsce na rowerze;)
2479 polskich gmin zna koło moich rowerów, a ja przy okazji zobaczyłam “całą” Polskę.
Zdobywanie trwało 11 lat, od czasu pierwszego roweru w dorosłości i rozpoczęcia jazdy dalej niż do pracy. Jednak najbardziej intensywne lata rozpoczęły się w 2019.
Rok 2021 z przeprowadzką z Krakowa do Wrocławia mocno podbił możliwości nowych gmin, a wspólne wyjazdy z @Dewastators jeszcze bardziej napędziły
źródło: IMG_9590
Pobierz

źródło: comment_1657062879X9BacnkXlYXdPyxfD8XV7N.jpg
Pobierz@KrasnalzEg: to mam nadzieję, że nie układają sami porządku swojej własnej cywilizacji, jeśli tak to współczuję im od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KrasnalzEg: ciekawa teoria, ale kiepsko im to wyszło patrząc na Stary Testament ( ͡° ͜ʖ ͡°) Patch w postaci Dżizusa już nie uratował sytuacji. Obcy musieliby mieć niesamowite możliwości żeby tak wpływać na naszą cywilizację, ale jednocześnie na tyle małe że banalnie
@KrasnalzEg: no nie wiem, równie ekscytujące co testowanie zegarów. Ludzie mają swoją mechanikę której się trzymają, nie są niczym innym. Nawet nasza nauka zdaje sobie z tego sprawę (szersza populacja mniej, ale obcy powinni). Ciężko mi uwierzyć że oni dla odmiany uznaliby że jest tyle magii w ludzkiej rasie że warto przeprowadzać jakiekolwiek tego typu eksperymenty
@KrasnalzEg: nie no, zachowanie bakterii czy roślin można było wytłumaczyć matematycznie przez miliardy lat, nie ma powodu żeby ta sama zasada z innym gatunkiem coś fundamentalnie zmieniała
-3 letnia zosia z rakiem kości i jej rodzice
źródło: comment_1657078922JiSqtyEeaLwCfPQXoz8RyG.jpg
Pobierz