Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Komentarz usunięty przez autora
To tak jakbym ja przeprowadził takie badania w zakonie i przełożył wyniki na wszystkie kobiety, też uznałbyś je za obiektywne?
@Pierorzek: 70-80% singielek w wieku 20-35 ma tindera xD 5% to sobie chyba z kosza te dane wyciąganaleś
Damskich kont (licząc multi, nieaktywne, fejki, eksperymenty społeczne, naciągaczy z ukrainy itp) jest w pl niecałe 250.000 czyli poniżej 1% wszystkich kobiet. Zakładając, że tylko młode kobiety mają tam konto wychodzi niecałe 5%.
Żeby twoje wyliczenia były prawdziwe to tylko 5% kobiet w wieku rozrodczym musiałoby być singielkami i one wszystkie musiałyby mieć konto na tinderze.
2 miliony użytkowników w polsce ma tindera. 66% to faceci. To daje 700 tysięcy kobiet
Kobiety w wieku rozrodczym jest niecałe 5 000 000, 80% jest w związkach - singielek jest 1 milion
Matematyke zostawiam tobie. Wszyskto możesz se sprawdzić w google, dane gusu, dane użytkownikow tindera
Nie wiem czemu założyłeś, że tylko kobiety które teraz są singielkami mają tam konto. Mogły je założyć rok temu gdy jeszcze nimi nie były, albo z ciekawości, albo żeby zdradzić męża. Tinder nie istnieje od tego roku a stan cywilny ludzi się zmienia, raz są wolni a raz zajęci.
700k z 5 baniek to jakieś 14%. I to zakładając, że nastolatki i starsze panie nie mają tam kont.
@Pozytywny_gosc: Aktywnych czy ogółem?