Aktywne Wpisy

karolina-oska +121
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +94
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

https://www.wykop.pl/wpis/66470057
Kończyć trip czy atakować dalej? Jestem w Bartoszycach w warmińsko-mazurskim. Siedzę w namiocie i pada deszcz. Bałem się dziś ze skrzynią mi się rozleciała na szczęście tylko łańcuch trzeba było naciągnąć i prześladować bo spadł. Mam problemy z ładowaniem bo GPS dużo baterii zrzera. Ładowarka w Moto ma szczęście działa. Może okrązymy Polskę?
#motocykle #bojowka125cc #bojowka50cc #trip #spierdotrip #s----------e #biwakowanie
źródło: comment_1656964400Tc2YH92nNOjDdcbS0CheH8.jpg
Pobierz@LoneRider:
Namiot przecieka wichura. Achoj przygodo!!!
źródło: comment_1656965190iONGX3daiM3eBqOa8xkrr7.jpg
Pobierzźródło: comment_1656965300hp9bXvVjypDJviizee7nLg.jpg
PobierzPeszek xd
Smar gówniany mi wcisnęli. Oblepia tylko. Benzyna oczyściłem, olejem nasmarowalem, nacisgnalem. W drogę xd
Kibicuję tobie.
Kibicuję tobie.
Ok. Tylko ja nie młody i nie imprezowicz. Ale czemu nie xd
Jedziesz dalej, jak nie to cię znajdę i...
@Blueweb: Jeśli pogoda pozwala i pośladki nie odpadają, to możesz jechać dalej.
@Blueweb: To nie jest dobry pomysł. Wstąp do jakiegoś marketu budowlanego po drodze i kup byle co w sprayu, ale do łańcuchów. Olej szybko z łańcucha zejdzie, nie utworzy powłoki ochronnej.
@Zielony34: bardzo się mylisz. Olej jest tak samo dobry jak sprej do smarowania łańcucha. Jednak ma swoje minusy jak.
Częstrze smarowanie niż sprayem.
-Na asfalcie co 300 km w terenie co 100 km.
@mpetrumnigrum: Czyli co 30 tysięcy, żaden wyczyn...
Nie mamy o czym więcej pisać więc.
Miłego dnia.