Aktywne Wpisy

cichy-spokojny-grzeczny +1246
Plusujesz, jeżeli oglądałeś Ronaldo na Euro 2004. Pokażmy gówniankom ile nas jest.
#mecz
#mecz

Ninvvia +19
Hej ʕ•ᴥ•ʔ
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
Sporo lurkuje wykop, ale dopiero od niedawna założyłam tutaj konto. Oprócz przeglądania mirko zajmuję się także innymi rzeczami, jak na przykład sprzedażą ubrań na vinted, tutaj kilka przykładów.
#rozowypasek #vinted i trochę #pokazmorde
źródło: IMG_21240618_103639667
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/66470057
Kończyć trip czy atakować dalej? Jestem w Bartoszycach w warmińsko-mazurskim. Siedzę w namiocie i pada deszcz. Bałem się dziś ze skrzynią mi się rozleciała na szczęście tylko łańcuch trzeba było naciągnąć i prześladować bo spadł. Mam problemy z ładowaniem bo GPS dużo baterii zrzera. Ładowarka w Moto ma szczęście działa. Może okrązymy Polskę?
#motocykle #bojowka125cc #bojowka50cc #trip #spierdotrip ##!$%@? #biwakowanie
źródło: comment_1656964400Tc2YH92nNOjDdcbS0CheH8.jpg
Pobierz@mpetrumnigrum:
Fajnie, że pytasz. Narobiłem nadziej a wróciłem do domu. Ale doświadczenie nowe jest. Teraz żeby nie psuć mapy na południowy wschód pojadę :). Z awarii światło stop na nożnym hamulcu przestało działać. A tak poza tym ok. Koszty tripu paliwo + jedzenie ;). Kończę świadomy popełnionych błędów.
źródło: comment_1657047221jxwShb4W4rsUWeN8frTVac.jpg
PobierzA tani w wodoszczelny namiot to fiord Nansen. Bierz 2 osobowe bo 1 jest to trumna.