Aktywne Wpisy

Tyrande +158
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +180
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: michael-jackson-eating-popcorn
Pobierz@HammerH: No i ok, ale to proszę nie płakać w komciach przy każdym znalezisku o roku linuksa, że ludzie głupie i DARMOWEGO os nie chco używać.
@blackbird: A tak na powaznie, skoro to wymaga tyle roboty to po co ma na to czas marnowac? Co mu to da zawodowo albo prywatnie?
Chcialem powiedziec, ze jezeli nie jest informatykiem to tylko zmarnuje czas, ale potem sobie przypomnialem, ze mam kolegow programistow zarabiajacyh gruby hajs, a i tak wszystko na Windowsie robią - wiec Linux nie jest nawet potrzebny do klepania
@szejk_wojak: To autysci albo schizofrenicy. Normalny czlowiek pracujacy w IT, wie ze Linux nie jest dla wszystkich i takich glupot nie pisze.
@keep_it_real: Ale to wina Linuxa jaki dostarcza interfejs i jakie user experience . oba sa tragiczne i zacofane.
@keep_it_real: Sa narzedzia dobrze zaprojektowanie z ktorych sie dobrze korzysta i sa takie z których sie korzysta tragicznie i sa zle zaprojektowane. Linuxowi, jezeli mowa o PC a nie serwerach, blizej do tej drugiej grupy.
@keep_it_real: Linux podrabianych, kryptomacosowcu lub inny windowsiarzu
źródło: IMG_4089
Pobierz@keep_it_real: obsługi iOs też nie znałem ale posiedziałem chwilę i już znałem.
@Returned: no więc wychodzi na to, że nouveau mimo że przy instalacji była opcja żeby zainstalowało NV. Wychodzi, że muszę w-----ć te nouveau żeby zainstalować NV ale właśnie się Nobara skończyła pobierać więc porzucam to, zobaczymy jak tam pójdzie.
źródło: obraz
Pobierz