Aktywne Wpisy
AlexBrown +3
#perfumy
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Szukam perfum albo wody o zapachu sosny. Igliwia, szyszek, żywicy. Najbliższe do tego zapachu, z tego co dotychczas machałem, był krem do rąk duńskiej firmy Skandinavisk. Ale oni w swoim asortymencie mają tylko kosmetyki do ciała i świeczki.
Mam Lalique Encre Noir, niby według opinii zapach leśny, ale to nie to jednak. Potrzebuję czegoś prostego, co będzie pachniało jak sosna od samego początku do końca, bez żadnej ewolucji zapachu,
Vaclav +9
Trzymajcie mnie bo skisnę xD
Mało jest większych kretynów w sejmie.
Lewica for the Win!! :D
#lewackalogika #jachira #bekazlewactwa
Mało jest większych kretynów w sejmie.
Lewica for the Win!! :D
#lewackalogika #jachira #bekazlewactwa
#antykapitalizm #bekazpodludzi
Czego to Janusze nie wymyślą dla usprawiedliwienia wyzysku. Lepszy szacunek do samego siebie niż takiego gównianego pieniądza.
Aż sobie przypomniałem pierwszą pracę- po maturze w wakacje, fabryka typu Januszex, umowa zlecenie 8zł na godzinę. Dźwiganie, gorąco, pot, zmęczenie. Nienawidziłem tego miejsca. I żadnego szacunku do pieniądza mnie to nie nauczyło. Nauczyło mnie to pogardy dla