Aktywne Wpisy
eisil +31
Ostatnio miałem przypływ motywacji, zacząłem szperać w ogłoszeniach w poszukiwaniu pracy, małymi kroczkami starałem się ćwiczyć, chciałem rozpocząć naukę czegoś, myślałem o studiach zaocznych. I wszystkie te aspiracje jak się zastanowić na chłodno, to tak realnie są to zwykłe mrzonki i wydumane fantazje.
Pracy dla mnie nie ma, bo mam dwie lewe ręce i jestem niezdarą. Ojciec niczego mnie nie nauczył. W tym roku 24 lata, zerowe doświadczenie zawodowe. Nie mam wykształcenia,
Pracy dla mnie nie ma, bo mam dwie lewe ręce i jestem niezdarą. Ojciec niczego mnie nie nauczył. W tym roku 24 lata, zerowe doświadczenie zawodowe. Nie mam wykształcenia,
fsfdjf +6
jest siódma wieczorem a ja właśnie sobie uzmysłowiłam że nigdy nie piłam dr peppera, chyba jadę do sklepu żeby zrobić taste test
@Kantar: wydawał się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie mi, czy to normalne?!
@frugom: Napisałeś tylko:
Jeśli to jest wszystko to niewiele mówi osobie, która nie śledzi jego życia. Na pewno nie wyjaśnia jak mu odwala i w jaki sposób się stoczył. Czyli co robi, że w taki sposób o nim piszecie, ofc
@frugom: Ale po kij być złośliwym? Nadal nic sensownego nie podałeś, poza zdjęciami i jeśli na tej podstawie mam wyciągnąć wniosku, że to upadek Gonciarza to może już podziękuję za dalszą dyskusję.
@Essology: Chyba na to wychodzi, bo ile razy nie zapytam co u niego takiego strasznego się niby dzieje to nikt nagle nie potrafi odpowiedzieć. No kufa, po to pytam, żeby nie
Niestety na brak gustu, nie ma lekarstwa.
@Essology
Masz na myśli bycie bezbekiem?
@Kaelthas: Spokojnie, może i ty kiedyś rozwiniesz jakiś tam swój gust.
@exploti: i Borisa Johsona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A w Polsce i tak uznawany jest za czlowieka zero. Polski naród to antywskaźnik sukcesu, więc może z Gonciarzem jest to samo?
@exploti: nie do końca. Naruhito jest starszy od Sikorskiego o 3 lata i studiował w Merton College na Oxfordzie historię transportu. A Sikorski w Pembroke College (też Oxford) studiował PPE - politics, philosophy, economics. Nie ma tu punktów styku.
@KatpissNeverclean: moze bolcowali te same laski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora