Aktywne Wpisy

maly_rubinek_ +11
Zauważyliście, że akcja większości polskich filmów i seriali ma miejsce w przeklętej Warszawie? Chcę zapomieć, że te miasto w ogóle istnieje, a muszę je nadal oglądać. Za jakie grzechy?

lubie-sernik +20
Jakiś typ chrapie... Duszno mi tu, nie mogę spać (╯︵╰,)
Nie chce być w tym szpitalu już
Nie chce być w tym szpitalu już

Moja relacja z nią była typowo przyjacielska, heheszki, rozmowy, czasami siedzielismy grajac w gierki lub wychodzilismy na p--o. Mozna mnie nazwac tamponem emocjonalnym, ale gdy ja mialem jakies problemy to samej zdarzalo się do mnie wpasc z obiadem xD gdy dowiedzialem się na jej urodzinach, że wróciła do swojego zapalonego chlopaka zaczalem się z nią kłócić i powiedzialem, że nie mam zamiaru patrzeć jak marnuje swoje życie.
Od tego czasu nie mialem z nią kontaktu, a jej znajomi ostro mnie pocisneli na wspólnej konwersacji na facebooku, że należy ja wspierac w decyzjach. Najgorsza mozliwa rada ever xD
Kilka miesięcy temu dowiedzialem się, że miala próbę samobojcza i wyladowala w psychiatryku. Oczywiście na wspolnej konwersacji zaczeto pisac, że powinnisny ja odwiedzac itd., itp. Aby było smieszniej ta wspolna grupa byla od dlugiego czasu martwa (prawdopodobnie zalozyli nową już beze mnie). Pytali się mnie czy będę mogl przyjezdzac do niej na odwiedziny na co odpowiedzialem, że nie mam zamiaru. Ostrzegalem ja, rozmawialem jeszcze o nim wielokrotnie przed tym jak do siebie wrócili.
Wczoraj zostala wypisana. Z tych wszystkich wspanialych znajomych mowiacych o wsparciu nie zgłosił się nikt, kto mógłby ja odebrać xD
Pojechalem ze znajomym po nia. Podróż do jej domu byla w zupełnej ciszy, byla zawstydzona, bo zawsze w-------o ją to, że "wiem, lepiej".
Wieczorem napisała do mnie, że mnie przeprasza za wszystko i czy mógłbym od czasu do czasu z nią pogadac. Nie widzialem zastrzeżeń. Przed chwila napisala mi, że jej znajomi, którzy mieli ja wspierac organizuja jej impreze powitalna i zapytala się mnie czy przyjdę. Odmowilem i odradzilem by ona szla na taka impreze, bo jak znam jej znajomych, zaraz poleje się a-----l. Oczywiście poszła i już widzialem na jej insta, że pije shoty xD
Tym razem już po nia nie przyjade.
#m-------a #psychologia #n-------i #rozowepaski #ddariel
Lepiej odciąć się od takich toksycznych i zagubionych ludzi
Komentarz usunięty przez autora
@vinca da rade się odciac. Kiedys bylem osoba nieufna, potem ppszlo w druga stronę.
A potem kolejna i kolejna...
Jeśli ktoś niszczy swoje życie na własne życzenie to jego sprawa.
Nigdy nie będzie mi żal takich osób
@Summoning
A ona ma w Ciebie w------e, na zasadzie nie liczy się z