Aktywne Wpisy
wortor +895
Powiem wam, że mam już dość tej p---------j Hiszpanii.
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
Gdzie nie pójdę, to albo p--o/sangria za 2 euro, albo żresz i pijesz ile chcesz za 7,99 albo tapas bary jak niżej.
Chcę już do Polski i do pizz za 60zl albo pierogów z ziemniakiem po 50 dych za 6 sztuk ;((
#gastronomia #hiszpania #januszebiznesu #patogastro #heheszki
źródło: IMG_5086
Pobierz
SpiderFYM +2
Najlepsze gry w jakie graliscie w tym roku to..?
I nie chodzi o gry wydane w tym roku tylko w ogole.
Nieważne jaka platforma, bez podzialow.
Ja zaczne:
I nie chodzi o gry wydane w tym roku tylko w ogole.
Nieważne jaka platforma, bez podzialow.
Ja zaczne:

#pracait
źródło: comment_16567572889gFixZUTeNy9HMxFQH4n2C.jpg
PobierzJa bym się średnio chciał nazywać się midem z takim stażem
W jednej firmie senior to ten, który zna domenę od podszewki i głównie rozwiązuje problemy architekturalne, w innej ten, który głównie zajmuje się mentoringiem i propagowaniem wiedzy na młodszych stażem, a w jeszcze innej ten, który wysiedział dupogodziny, a firma
tyle to mid teraz ma xD a i tak stawka trochę poniżej max widełek, bo midzi obecnie do 25k robią, przynajmniej w .net
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1656776241xVWPmm3ytXNncFNPbhV8EF.jpg
PobierzZ tym czasem sie zgadzam, ze u jednej osoby 1 rok to bedzie tyle co u kogos kto siedzi 5 lat w branzy i sie nie rozwija. Mozna byc 5 lat w helpdesku i nic sensownego nie robic.
Co do sposoby wypowiedzi przypomniales mi mojego znajomego - populiste. Ciagle gadal, ze lubi ludziom pomagac, jak sie rozwijaja itp, tak jak ty napisales, tylko zapomnial dodac, ze bral hajs xD Kiedys
@matwes
@WaveCreator