Wpis z mikrobloga

@Erzelmiar: Spróbuję odpowiedzieć zgodnie z moją wiedzą.
Dieta jak każda inna - mięso, warzywa i owoce. Nie ograniczają się. Na pewno już biorą jakieś leki, ale jakie dokładnie to nie wiem. W tym na pewno suple, jednakże na pewno dziadek do 80 roku życia nie brał nic. Czasem witaminę C itd, ale nic regularnie jeśli nie był chory.
Jedzą na tyle na ile są dostępne. Raczej wynika to z ochoty niż
@Therionn: To z tej okazji życzę każdemu mireczkowi i mirabelce, żeby też znaleźli taką miłość, by razem wspólnie spędzić życie. I na starość móc tą samą osobę złapać pod rękę i uśmiechnąć do zdjęcia z okazji kolejnej już rocznicy szczęśliwego życia i związku.

A tak poza tym, to przecudownie się trzymają jak na swój wiek () Genetyczne superiory, także Panie @Therionn nie zmarnuj tego
@Therionn: moi dziadkowie mają jutro 60. rocznicę. Uwielbiam ich, z takim stażem nadal są o siebie zazdrośni, niby się kłócą o jakieś pierdoły, babcia jest zła na dziadka że jego głowa nie boli a ją tak xD dziadek już z przyzwyczajenia zawsze do niej krzyczy, bo babcia miewa problemy ze słuchem. Ale mimo wszystko żyć bez siebie nie mogą i to bardzo widać, mam nadzieję sama żyć w takiej pięknej miłości