Aktywne Wpisy

Po jakim czasie od założenia konta zacznę mieć pomarańczowy nick ?
labelle +2
Jestem na diecie 1800 kcal od lutego. Niestety, ale jak nie ćwiczę to waga nie spada, w tym czasie schudłam jakieś 8kg. Bez ćwiczeń waga waha się, raz więcej, raz mniej. Ostatnio zauważyłam, że gdy jem trochę więcej, nie trzymam sztywno kcal to moja waga jakby rusza się delikatnie w dół. No teraz w weekend byłam na wyjeździe, gdzie dużo jadłam, przekąski, ciasta itd i po wyjeździe dzis rano odnotowałam tylko 200g

@Zordon_: nigdy nie byłem na openerze, ale to zdanie o woodstocku wiele wyjaśnia. Niezrównoważony brudasie i ćpunie xD
Ja tylko nie rozumiem czemu kogoś bolą zdjęcia, jeśli to od nas zależy co się wyświetla na instagramie. Ja oglądam zdjęcia małych dzieci, ale pewnie inni by mieli odruch wymiotny jakby mieli oglądać milion zdjęć bombelkow które grzebią łapami w misce. To jak kogoś bolą zdjęcia z koncertów, to niech po prostu tego nie obserwuje xD
Ja akurat w życiu bym
@Zordon_: No właśnie dlatego tak cisnę z przegrywów. Na openerze nie byłam, siedziałam w suchym i miłym pokoju przed kompem, ale oczywiście nie można mieć innego zdania niż jechanie po ludziach, którzy na openerze byli, bo wtedy jest się bananem z bogatymi rodzicami, ja yebie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1656759164o8llaZQQzpxEJASlQDzX5u.jpg
Pobierzźródło: comment_1656759485O22t0PNGSWfnc43UbOzg6W.jpg
Pobierz@kanapkizhajsem: makijaż to tylko narzędzie