Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 822
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na Woodstocku kilka razy była taka burza

@Zordon_: nigdy nie byłem na openerze, ale to zdanie o woodstocku wiele wyjaśnia. Niezrównoważony brudasie i ćpunie xD
  • Odpowiedz
@Zordon_: O wuj ci chodzi że mnie wołasz xD
Ja tylko nie rozumiem czemu kogoś bolą zdjęcia, jeśli to od nas zależy co się wyświetla na instagramie. Ja oglądam zdjęcia małych dzieci, ale pewnie inni by mieli odruch wymiotny jakby mieli oglądać milion zdjęć bombelkow które grzebią łapami w misce. To jak kogoś bolą zdjęcia z koncertów, to niech po prostu tego nie obserwuje xD

Ja akurat w życiu bym
  • Odpowiedz
@Zordon_: Ja tam wczoraj w domu siedziałem, ale próbuję zrozumieć o co chodzi z tym że Cię obrzydzają zdjęcia ludzi xD Btw. co ma to że ktoś wyjechał na jakiś festiwal do stanu majątkowego rodziców w miejscu gdzie znaczna większość osób jest pełnoletnia? XD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
niczym od przegrywa właśnie się nie różnicie, jedynie stanem majątkowym rodziców

@Zordon_: No właśnie dlatego tak cisnę z przegrywów. Na openerze nie byłam, siedziałam w suchym i miłym pokoju przed kompem, ale oczywiście nie można mieć innego zdania niż jechanie po ludziach, którzy na openerze byli, bo wtedy jest się bananem z bogatymi rodzicami, ja yebie xD
  • Odpowiedz
@Zordon_: Fajnie masz w domu, ale nie dziel się tym więcej xD Nie jest zawistny, po prostu takie gówna jak ty ciągną społeczeństwo na dno bo typ ludzi jak ty to typowy żeby "somsiad sobie auto r------ł", a nie żebyś samemu się lepszego dorobił.
  • Odpowiedz
@Xatoos: Ja tylko nienawidzę ludzi, którzy często nienawidzą ludzi. A somsiadowi auta to zazwyczaj zazdroszczę i gratuluję bo chociaż sam sobie na nie zarobił, nie dali mu rodzice.
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Ale wiesz że wchodzenie na czyjeś konto na wykopie i szukanie głupiego lub kompromitującego komentarza to w 100% zachowanie przegrywa i kończenie zdania przez "hahaha" obnaża nie tylko to że jesteś przegrywem który bulta się na wykop.pl ale i jełopem z mentalem 13 letniego dziecka. Błuhahaha (σ ͜ʖσ) słeg
  • Odpowiedz