Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 822
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 106
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzonySiara: Nie wiem czy zauważyłeś ale już dawno rozmowa doszła do tego że jesteś przegrywem ( ͡° ͜ʖ ͡°)-, który zesrał się w internecie i buszuje bo czyiś kontach xDDDD by coś znaleźć w jego mniemaniu śmiesznego. Też tak stalkujesz koleżanki i kolegów którzy z tobą nie chcieli w szkole rozmawiać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@DzonySiara

Brzydki ryj, 165 cm wzrostu, mieszkanie w kurniku

Właśnie dlatego ci ludzie cieszą się jak normikom nie wyjdzie. Bo całe życie od małego byli przez normików poniżani. Jedyne co mogą to cieszyć się z ich krzywdy. Błędne koło. Smutne.
  • Odpowiedz
@DzonySiara: Bo płaczecie o ten opener jakby coś się strasznego stało xD. Jeszcze tym sugerowaniem, że brzydki ryj i niski wzrost ma znaczenie kto jeździ na opener, a potem zdziwienie, że przegryw myśli, że wszystko to wina tych rzeczy xD. Zresztą, jak były zdalne i przegrywy były zadowolone to znowu wam nie pasowało i trzeba było wracać do zacofanych stacjonarnych. Więc nie wiem kto tu jest zawistny.
  • Odpowiedz
@Zordon_: Tylko ze ty wyraziles to w taki sposob jakby ogolnie ludzi obrzydzaly zdjecia z imprez i z tad moj wniosek o zyciowym dnie bo jednak stanowcza wiekszosc spoleczenstwa lubi czasem sie gdzies wybrac lub nawzajem pokazywac sobie zdjecia z imprezy a teraz nagle przekrecasz to ze niby ci chodzilo o ciebie. Jakbys nie wyglaszal blednych zalozen tylko wyraznie powiedzial ze to twoje zdanie to przynajmniej ja bym nie mial
  • Odpowiedz
@obk: Przeczytaj jeszcze raz i zacytuj gdzie w moim komentarzu jest 1 osoba liczby pojedynczej? Wyjaśniam w nim zjawiska społeczne i oczywiście jest spora część ludzi, których takie sztucznie wesołe zdjęcia obrzydzają, nie znikną jeśli wyprzesz ich ze świadomości. Znam sporo insta zjebów i ich życie wygląda zupełnie inaczej jak te na Instagramie i taka hipokryzja myślę, że i Ciebie obrzydza. Mnie osobiście w tym obrzydza sztuczny świat, coś co
  • Odpowiedz
w moim komentarzu jest 1 osoba liczby pojedynczej

co wywołuje obrzydzenie wśród innych osób

@Zordon_: ty naprawde masz az tak duze problemy z odbiorem rzeczywistosci jak i wlasnych slow?
  • Odpowiedz
@Zordon_: no debil, wlasnie chodzi o to ze sie wyrazasz w imieniu innych gdzie jak widac nawet po ocenach jest to tylko twoje, bardzo odosobnione zdanie.
  • Odpowiedz
@obk: Po jakich ocenach? xD Obserwuję świat własnymi oczyma, nie tym co mi ktoś napisze. Debilem raczej jest ten, którego argumentem w dyskusji jest słowo „debil”. Ile masz lat 12-14? Po starszej osobie w życiu nie spodziewałbym się takiego poziomu.
  • Odpowiedz