Wpis z mikrobloga

• 16
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 3
Dobra wyjazd z tym ruskim p----------m XD, zróbcie se osobny wpis na te szurskie treści, tutaj nie chce mi się tego czytać, specjalnie nie tagowalem #koronawirus. Zresztą ja nawet nie wspomniałem we wpisie o szczepionkach XD, no ale uderz w stół to szury się odezwa.
  • Odpowiedz
@szurszur: Odkleiłeś się już konkretnie; jesteś bratem bliźniakiem Grzegorza Kuczyńskiego? Nikt nie chce nas atakować, nieboraku - jesteśmy w NATO. Ludzie twojego pokroju natomiast celowo doprowadzą do kryzysu, masowej biedy, spotęgowania katastrofy demograficznej i stopniowej destrukcji państwa. Nie jesteś edgy inteligentem i geopolitykiem, tylko dzbanem powielającym retorykę i pomysły PiSowskiej władzy, które nas dobiją.
Mocna retoryka musiała wlecieć, bo jestem już zmęczony bezmyślnością tego społeczeństwa, która to bezmyślność - w
  • Odpowiedz
Nikt nie chce nas atakować,

@omogl1n: Ukrainy też oficjalnie Rosjanie nie chcieli atakowac, wysmiewali takie sugestie i co sie okazało?
Tylko w rosyjskich mediach przygotowywano Rosjan do wojny, dehumanizowano Ukrainców, nawoływano do ''wyzwolenia''.
I Polaków też dehumanizowali, przedwczoraj były zapowiedzi kolejnych ''specjalnych operacji'' w zachodnich krajach.
Dlatego to 'Twoje '' nikt nas nei hcce atakowac'' jest warte tyle co słowo Ławrowa.
Twoja retoryka to własnie kopiowane rosyjskich kłamstw. Daruj sobie
  • Odpowiedz
@omogl1n:

Nikt nie chce nas atakować, nieboraku - jesteśmy w NATO

To pewnie dlatego w grudniu Putin chciał wycofania wojsk NATO za Odrę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Co nam da dalsze wpompowywanie pieniędzy w upadłe państwo na wschodzie?

@omogl1n: no wiesz, też nie lubię płacić podatków, ale dopóki mieszkamy w Polsce to trzeba je płacić ;/
  • Odpowiedz