Aktywne Wpisy

jbiccc +9
Mirki, potrzebuję zimnego prysznica. 9 lat związku, 2 dzieci (7 lat + 6 miesięcy), wyprowadziła się do matki (28 lat), bo poznała 21-letniego gówniarza który nagle jest bardziej godny zaufania ode mnie, bardziej emocjonalnie ją docenia (śmiechłem), nagle też dowiedziałem się że od wielu lat mnie nie kochała i się do mnie zmuszała. Że potrzebuje sama ze sobą zacząć być szczęśliwa i taka była początkowo proza wyprowadzki, że mnie już nie kocha

annlupin +27
jeden dzień misia nie wrzuciłam i już mi suskrajbera ktoś zabrał a co uwas

Nowe informacje dotyczące wypadku w Stalowej Woli z dnia 26.06.2022.
#wypadek #stalowawola
@MalowanyPtak: kierowca kałdi też nie miał prawa przekraczać prawie TRZYKROTNIE dozwolonej prędkości. To jest tylko i wyłącznie wina kierowcy samochodu. Jakby w tych samych okolicznościach dziecko wbiegło na pasy, to też byś pisał, że to wina dziecka?
To przejście dla pieszych znajduje się między zjazdem z wiaduktu a skrzyżowaniem z sygnalizacją świetlną.
Jeśli w momencie zjazdu z wiaduktu z---------ł ponad stówę, to pewnie gapił się na światła i widział zielone (co dało mu "pozwolenie" na z-----------e) i nawet nie zdążył zerknąć niżej/bliżej na przejście, czy jest na nim pieszy
Tak samo, jak z ludźmi przechodzącymi na czerwonym świetle "bo nic nie jedzie". Wyobraź sobie, że samochód przejeżdża na czerwonym - bach filmik na stop chama. Przełażenie pieszych na czerwonym już
Jakby szedł, to też jest szansa, że nie znalazł by się w tym momencie w tym miejscu, tylko kilka metrów dalej i dalej by żył i skończyło by się na rzuceniu paru bluzgów.
Gdyby Audi jechało zgodnie z przepisami, to też jest szansa, że kierowca zdążyłby zatrzymać się przed przejściem dla pieszych.
ALE gdybanie nie ma sensu, bo nie wróci życia człowiekowi ( ͡° ʖ̯ ͡°)