Aktywne Wpisy
comanchee +8
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
kim jeztescie wewnetrznie?
Kiedyś chociaż sie cieszyłem, że 2 miesiące wolnego, teraz mi to żadnej przyjemności już nie sprawia.
Czy chęć posiadania normalnej młodości to aż tak dużo? Nie chce mieć milionów na koncie, nie chce być ponadprzeciętny, chce być tylko normalny. Eh...
#przegryw #samotnosc #feels
@Par-excellence: no tak, ja sie na świat nie prosiłem. A to że ma obowiązek mnie utrzymywać dopóki sie ucze to jest fakt, znam swoje prawa. > Chodzi o to żeby wyjechać gdzieś poza swoje otoczenie,
@Par-excellence: no, ale ja chce mieć znajomych w swoim otoczeniu. Co mi po znajomych 500km dalej? to równie dobrze na wykop moge
@tomosano: no pewnie od razu do Afryki. Każdy przeciętny nastolatek w wakacje wyjeżdza do pracy do Francji, wiadomo
@ratty: jak wyżej, chce znajomych na miejscu, a nie pół Polski dalej. Takich to moge przez neta poznać
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Zazdro, ja mam dwa tygodnie jako-tako wolne a resztę wakacji będę z---------ł na 1,5 etatu
Akurat na obozie żeglarskim nie byłem sam, bo uwaga - sam namówiłem kogoś żeby ze mną pojechał. Zanim się zesrasz, że o ja w takim razie wiem skoro nie byłem tam sam - sporo osób przyjechało samych i dobrze się bawiły.
-
@0xFEE1DEAD: no czyli musiała cie ta osoba lubić, bo sie zgodziła. Ja nie mam takiej osoby. Znowu jest to o czym pisałem. Ty już na start miałeś jakąś liczbe znajomych, a im sie ma ich więcej tym łatwiej poznawać nowych.
xD
No nie wiem, może żeby nauczyć się jakiś skilli typu rozmowa z ludźmi w realu? Gównopraca nad morzem na wakacjach to dobre miejsce żeby tego się nauczyć.
Już
Komentarz usunięty przez autora
No ale jakie inne realne rozwiązania problemu OPa proponujesz? Pójście do pracy czy pojechanie gdzieś na wakacje, daje chociaż jakąś szansę na poznanie kogoś IRL, może w przypadku niektórych niewielką ale jednak. Siedzenie dwa miesiące przed komputerem daje ci dokładnie 0% szans na to.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora