Wpis z mikrobloga

Wypisuje się na własne życzenie z tego #!$%@? zwanego Polska służba zdrowia. Chłopa męczą i #!$%@? tylko, ćwiczyć często(4x tyg to zdecydowanie za dużo) siłowo nie można bo mam cukrzyce, izolat białka mega niezdrowy wiec brać nie można, kofeina? Kto to widział brać, ale jakbym kawę pił to by problemu nie było. Nie mówiłem o kreatynie ani cytrulinie bo by zaraz zaczęli oskarżać czemu nie mówiłem ze biorę sterydy xD przyjechałem w ogóle karetka z tak mocnym bólem czwórek w obu nogach a oni od 2 dni(przyjęcie koło 17 w środę) nie zrobili nic w kierunku zlokalizowania przyczyny bólu xD całe szczęście ze to chyba tylko jakieś naciągnięcie bo odpoczynek pomaga i bol już ustępuje. Wiec jak ktoś z dużych chłopów będzie w szpitalu to nie mówcie o suplementach bo wam będą #!$%@? nad głowa. Przynajmniej problemów z wypisaniem na własne życzenie nie robią
#mirkokoksy #mikrokoksy #przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
@iMarek22: standard. lekarze jednej specjalizacji wypowiadają się na tematy drugiej specjalizacji, albo #!$%@?ą kocopoły na temat diety nie mając o tym pojęcia. Równie trudno znaleźć dobrego lekarza co dobrego trenera lub fizjo, a nawet trudniej, bo trzeba polegać jedynie na poleceniach.
Ale to pół biedy jak tak tylko #!$%@?ą, gorzej jak ci #!$%@?ą zabieg albo przepiszą niewłaściwe leki.
  • Odpowiedz
  • 1
@davvidofff: Nie po treningu, ból jest od zeszłego poniedziałku i stopniowo narastał, w środę nie dałem rady usiąść z prostymi kolanami ani zbytnio ruszać nogami temu decyzja o hospitalizacji w celu ogarnięcia co się #!$%@?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@iMarek22: mój znajomy, napakowany ale od dłuższego czasu nie ćwiczył regularnie, zajebisty gen do łap (ok 45 cm po roku przerwy, ale praca fizyczna) był kiedyś u gastrologa bo miał poważne problemy trawienne. Lekarz bez badań i wywiadu kazał mu "przestać brać sterydy" a on mu mówi że nigdy w życiu nic nie brał xD na co lekarz powiedział "tak tak, białka i innych syfów też pan pewnie nie łyka, znam
  • Odpowiedz