@qmato: jako tip.. ostatnio pstrykałem ślubniaka parze, która zaręczała się w dość rzadki sposób ;) wykupili sobie skok spadochronem... ok w tandemach z instruktorami... każdy do innego przymocowany....
ale zaręczyli się tuż przed skokiem :) ona powiedziała tak, szybki buziak... i sru w dół ;)
@qmato: kmiockie to jest skakanie koło kobiety i dawanie pierścionków za kilka k zł tylko po to żeby mogła się pochwalić przed koleżankami jakie to zajebiście romantyczne zaręczyny miała i jaki zajebisty pierścionek dostała. Zawsze mi się wydawało, że decyzja o takich rzeczach jest po prostu wspólna i ważna dla obojga, a nie że kobieta dostaje to co sobie zażyczy bo to przecież facet się ma
@qmato: To popularne miejsce na zaręczyny i sesje ślubne. Rzeczywiście jest bardzo ładne i robi wrażenie, ale to mała wyspa i wszędzie jest pełno ludzi. Ciężko zrobić zdjęcie bez jakiegoś turysty w tle, a o chwili samotności zapomnij. Jeśli wiesz, że Twoja dziewczyna nie ma nic przeciwko publicznym zaręczynom, to czemu nie?
@moods tak by było gdyby nie fakt, że kobiety ponoszą ryzyko i koszty fizyczne ciąży o wiele bardziej od mężczyzn, a pierścionek jest wyidealizowanym symbolem zapewnienia kobiety, że mężczyzna jest również gotów do poświęceń. Nie każdy planuje mieć dzieci, wiadomo, ale mimo wszystko większość małżeństw jest zakładana po to żeby założyć rodzinę
ale zaręczyli się tuż przed skokiem :) ona powiedziała tak, szybki buziak... i sru w dół ;)
@qmato: kmiockie to jest skakanie koło kobiety i dawanie pierścionków za kilka k zł tylko po to żeby mogła się pochwalić przed koleżankami jakie to zajebiście romantyczne zaręczyny miała i jaki zajebisty pierścionek dostała. Zawsze mi się wydawało, że decyzja o takich rzeczach jest po prostu wspólna i ważna dla obojga, a nie że kobieta dostaje to co sobie zażyczy bo to przecież facet się ma
Nie każdy planuje mieć dzieci, wiadomo, ale mimo wszystko większość małżeństw jest zakładana po to żeby założyć rodzinę