Aktywne Wpisy

12lat25cm +279
genesis-p +656
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

#programista15k #programowanie #januszex
Muszę Wam powiedzieć, że branża IT w Polsce jest pełna możliwości.
Od ponad dwóch lat uczestniczę prawie codziennie w kilku rekrutacjach zdalnych podając się za seniora z 5-15 letnim stażem w różnych technologiach.
Warunek mam tylko jeden, najpierw przelew 100-250-500 zł na konto w zamian za poświęcenie czasu na zadanie rekrutacje, którego oczywiście nigdy nie wykonuję.
Wcześniej pracowałem w jakimś #januszeksie z zarobkami rzędu 2k / mc na obsłudze serwisowej aplikacji internetowych, ale wkurzony tym, że prawie nikt nie chciał mnie zaprosić na rozmowy postanowiłem awansować do ligi #programista15k.
W najlepszych miesiącach moje zarobki nawet przewyższyły 30k. Jestem dumny ze swojej kreatywności. Za każdym razem gdy kończy się już pula firm, która się na mnie poznała, zmieniam tożsamość, zmieniam CV, zakładam nowe konto bankowe i jazda od początku. W niektórych dużych firmach (korpo = spoko!!) miałem już zadania rekrutacyjne ze 30 razy. Zawsze płacili! :)
Polecam ten pomysł na biznes każdemu! Nie dajcie sobie tylko wmówić, że IT w Polsce nie jest dla każdego!!!
Zdjęcie przedstawia Juleczkę z działu HR po tym jak mówię, że jednak wybrałem inną firmę xD z powodu dodatkowego koszyka owoców w środę.
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62b464e8b92dd1966829a337
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
źródło: comment_1656047829g3bSoAXdcBF7tSoccPVJQR.jpg
Pobierztbh patrząc na to ile za taki proceder można dostać, tym bardziej że
---
Zaakceptował: karmelkowa