Aktywne Wpisy

yaszczur +29
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
hot_tomek +111
#wykopgate20 #strajk
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
Moje spostrzeżenia po strajku:
-praktycznie żadne konto trolujące nie strajkowało (nawet czuli się jak ryba w wodzie) zwłaszcza te polityczne
-wiele kont widmo postowało jakieś brednie bez tagów jednozdaniowe byle by ruch był (boty białkowskie?)
-jestem z was dumny że tak wielu z nas wytrwało
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1655962674z0qV7NgZyZLrI6vmQrxove.jpg
Pobierzźródło: comment_16559638427UYiJljm1j8SYGLeWz45d3.jpg
PobierzWiem że to mem ale ogólnie dobrze aby Ukraińcy wiedzieli jak postrzegamy Wołyń. No i należy pamiętać że to było dość dawno temu. Czasy się zmieniły. Nawet jeśli ktoś nie lubi Ukraińców to musi ich wspierać w walce z naszym głównym wrogiem
Okazuje się, że ci scamerzy to Rosjanie/Białorusini podszywający się pod Ukraińców.
Świetna akcja dyskredytacyjna Ukraińców.
@wykop_to_sciek: dokładnie. Wołyń był filmem nastawionym na pojednanie, poza okrucieństwem Ukraińców pokazał też, że nie każdy Ukrainiec był tym złym oraz że Polacy mieli też sporo za uszami. Niektórzy może jakby obejrzeli, to by się czegoś nauczyli.
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1655980134Y59zEAwVSGnMGFsLhVQ4aP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora