Aktywne Wpisy
Bunch +24
Zostałem okradziony przed chwilą w tramwaju. Miałem płaską, prostokątną przesyłkę i nie chcąc zajmować nią w tramwaju dodatkowego fotela położyłem na tych płaskich, specjalnie do tego przeznaczonych miejscach. Wybrałem sobie miejsce siedzące tyłem do niej w myśl zasady "cudze, nie ruszaj". Nie była ona dla mnie na tyle wartościowa by przy niej koczować. Poza tym chciałem sprawdzić kondycję dzisiejszej kultury w transporcie zbiorowym. I... zostałem okradziony. Wstaje na swoim przystanku, chcę wysiąść
mahoone +26
#slubodpierwszegowejrzenia Cukrzyś i MAGda nie są już razem. Wiem bo wszyscy w Dębicy wiedzą.
A dopiero było pytanie czy jest ogień... Jak widać jest, PR o 7,5kg poprawiony :) A OHP właściwie nie trenuje, robię raz na kilka miesięcy i tyle. Dzisiaj 130kg poszło jak speed rep, to musiałem spróbować 150kg no i poszło.
Lockout wyglądał jak wyglądał, bo zupełnie straciłem stabilność u góry, po prostu przedwczoraj robiłem ciężkie ciągi, rack pulle oraz shrugsy, co spowodowało że cały upper back, posterior chain, abs zostały zniszczone :P I masakrycznie byłem obolały, dlatego u góry straciłem całe napięcie, puścił też brzuch, no i szybko opuściłem sztangę żeby sobie kuku nie zrobić. 150kg w takim wypadku cieszy jeszcze bardziej, bo będąc "świeżym" dodałbym pewnie jeszcze kilka kilogramów :)
Ja nie rezygnuje, nie zmieniam sportu, cisnę bo wiem że trzeba :) Po prostu mniej wrzucam, mniej nagrywam bo mam inne sprawy na głowie obecnie, ale wielkimi krokami zbliża się wejście na bombę i prawdziwe dźwiganie i wtedy na pewno nagrywanych materiałów będzie o wiele więcej :)
Wtedy niedowiarki zobaczą, co się dzieje kiedy będę trenował na takich zasadach jak inni, kiedy przestanę ścigać się "gokartem" z ludźmi w "formule 1". Bo sam przesiądę się z "gokarta" do "formuły 1" .
#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport
@lukaszbsk: Mnie śmieszy kwestia ciśnienia, nie mierzyłem latami, bo po co? No czułem się świetnie, nie miałem żadnych oznak zbyt wysokiego ciśnienie, a tutaj każdy mi pisał że mam pewnie #!$%@? ciśnienie i sobie sam szkodzę etc...
No ale teraz kupiłem ciśnieniomierz, jako właśnie przygotowania do wejścia na bombę,
@In_thrust_we_trust: Na zimę wstępnie, ale zobaczymy co życie pokaże :)
@JanTadeusz: ???
@JanTadeusz: xD Myślę że najlepszym dowodem obecnej naturalności będzie moment jak wejdę na bombę i wzrost wyników/przemiana która wtedy nastąpi.
A co to są zawody? NIE, nikt nie musi mi tutaj nic "zaliczać". Po za tym poczułem że na krótki moment te łokcie wyprostowałem, ale jak opisywałem przez zmęczone
Wg mnie nie miałeś kontroli i łokcie masz nie zamknięte. Ja wiem że to nie zawody ale raczej nie podniosles tego.
@JanTadeusz: Ale jeżeli NIGDY nie byłem na bombie, to co, nadal nie jestem naturalem?
Czy ty jesteś jednym z tych co kreatynę i białko uważają za doping i koksowanie?!
@JanTadeusz: I to jest właściwe pytanie :) Moim zdaniem to zasługa permabulka, wiedzy, i #!$%@? non stop przez ostatnie 6 lat :)
@matteo_moravietzky: @JanTadeusz: Ja robiąc lockout poczułem że pomimo straty stabilności udało się na ułamek sekundy te łokcie zablokować.
Ale no mówię to jest trening, i to są szczegóły, bo w przyszłości z lepsza formą zrobię 155kg, potem 160kg etc.
@JanTadeusz: I to jest właściwe pytanie :) Moim zdaniem to zasługa permabulka, wiedzy, i #!$%@? non stop przez ostatnie 6 lat :)
@IntruderXXL albo genów zwierzęcia
@IntruderXXL: Ale jaki wzrost wyników? Nigdy nie zwarzyłeś żadnego talerza, więc nam tylko powiesz że cyferki poszły do góry i tyle. Najlepszym przykładem że jesteś fake naturalem jest właśnie to, że szczycisz się dużymi cyframi, a dowodów na to zero.
@Rudy_Bigos_2: To zawsze było w planach :) Ale najpierw inne rzeczy chciałem ogarnąć, zrobić. I właśnie te inne rzeczy powoli dobiegają końca, i będe mógł skupić się na wbijaniu, trenowaniu a następnie na zawodach i startach.
@youmimicanski: 29lat.