Wpis z mikrobloga

OGIEŃ! 150KG OHP bez pomocy nóg, jako całkowity NATURAL :)

A dopiero było pytanie czy jest ogień... Jak widać jest, PR o 7,5kg poprawiony :) A OHP właściwie nie trenuje, robię raz na kilka miesięcy i tyle. Dzisiaj 130kg poszło jak speed rep, to musiałem spróbować 150kg no i poszło.

Lockout wyglądał jak wyglądał, bo zupełnie straciłem stabilność u góry, po prostu przedwczoraj robiłem ciężkie ciągi, rack pulle oraz shrugsy, co spowodowało że cały upper back, posterior chain, abs zostały zniszczone :P I masakrycznie byłem obolały, dlatego u góry straciłem całe napięcie, puścił też brzuch, no i szybko opuściłem sztangę żeby sobie kuku nie zrobić. 150kg w takim wypadku cieszy jeszcze bardziej, bo będąc "świeżym" dodałbym pewnie jeszcze kilka kilogramów :)

Ja nie rezygnuje, nie zmieniam sportu, cisnę bo wiem że trzeba :) Po prostu mniej wrzucam, mniej nagrywam bo mam inne sprawy na głowie obecnie, ale wielkimi krokami zbliża się wejście na bombę i prawdziwe dźwiganie i wtedy na pewno nagrywanych materiałów będzie o wiele więcej :)

Wtedy niedowiarki zobaczą, co się dzieje kiedy będę trenował na takich zasadach jak inni, kiedy przestanę ścigać się "gokartem" z ludźmi w "formule 1". Bo sam przesiądę się z "gokarta" do "formuły 1" .

#strongaf #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport
IntruderXXL - OGIEŃ! 150KG OHP bez pomocy nóg, jako całkowity NATURAL :) 

A dopier...
  • 83
Cały czas myślałem, że bliżej Ci do 40-stki.

Jakie masz ciśnienie przy takiej nadwadze? Nawet ciężcy kulturyści mają często z tym problem.

@lukaszbsk: Mnie śmieszy kwestia ciśnienia, nie mierzyłem latami, bo po co? No czułem się świetnie, nie miałem żadnych oznak zbyt wysokiego ciśnienie, a tutaj każdy mi pisał że mam pewnie #!$%@? ciśnienie i sobie sam szkodzę etc...
No ale teraz kupiłem ciśnieniomierz, jako właśnie przygotowania do wejścia na bombę,
mordo naturalem to byłeś może jak wyszedłeś z łona matki.

@JanTadeusz: xD Myślę że najlepszym dowodem obecnej naturalności będzie moment jak wejdę na bombę i wzrost wyników/przemiana która wtedy nastąpi.

A łokci nie wyprostowałes wiec raczej nikt by ci tego nie zaliczył.

A co to są zawody? NIE, nikt nie musi mi tutaj nic "zaliczać". Po za tym poczułem że na krótki moment te łokcie wyprostowałem, ale jak opisywałem przez zmęczone
@IntruderXXL chłopie twoja przysadka jest dowodem na to że ludzie nadal przechodzą ewolucję. To że nie jesteś obecnie na bombie to nie znaczy że jesteś na sucho.

Wg mnie nie miałeś kontroli i łokcie masz nie zamknięte. Ja wiem że to nie zawody ale raczej nie podniosles tego.
To że nie jesteś obecnie na bombie to nie znaczy że jesteś na sucho.

@JanTadeusz: Ale jeżeli NIGDY nie byłem na bombie, to co, nadal nie jestem naturalem?
Czy ty jesteś jednym z tych co kreatynę i białko uważają za doping i koksowanie?!
akurat do tego się nie chciałem #!$%@?, bo jesteś silny strasznie, ale tutaj faktycznie lockoutu nie było, @JanTadeusz ma rację xd

@matteo_moravietzky: @JanTadeusz: Ja robiąc lockout poczułem że pomimo straty stabilności udało się na ułamek sekundy te łokcie zablokować.
Ale no mówię to jest trening, i to są szczegóły, bo w przyszłości z lepsza formą zrobię 155kg, potem 160kg etc.
Pobierz IntruderXXL - > akurat do tego się nie chciałem #!$%@?, bo jesteś silny strasznie, al...
źródło: comment_1655973156Ho8pj4sHmbCYWv9yohqguL.jpg
Myślę że najlepszym dowodem obecnej naturalności będzie moment jak wejdę na bombę i wzrost wyników/przemiana która wtedy nastąpi.

@IntruderXXL: Ale jaki wzrost wyników? Nigdy nie zwarzyłeś żadnego talerza, więc nam tylko powiesz że cyferki poszły do góry i tyle. Najlepszym przykładem że jesteś fake naturalem jest właśnie to, że szczycisz się dużymi cyframi, a dowodów na to zero.