Aktywne Wpisy

Goronco +204
źródło: temp_file7867059654152783655
Pobierz
przecietny_facet +136
Idę na balkon #!$%@?ć sąsiada z piętra wyżej. Znowu będzie darł ryja "proszę pana moje dziecko ma astmę, proszę tu nie palić bo pana zgłoszę do spółdzielni"
#nieruchomosci #kawa #sasiedzi
#nieruchomosci #kawa #sasiedzi
źródło: IMG_3445
Pobierz

Dzwoni do mnie klient i pyta czy jest szansa, aby jego kredyt wypłacił się przed 1 lipca, żeby załapał się na wakacje kredytowe (wniosek złożony w zeszłym tygodniu, więc nawet w normalnym trybie szanse niewielkie).
No i mu mówię, że teraz banki sabotują trochę procesy i na siłę przeciągają decyzje na lipiec, żeby nie musieć później finansować tych wakacji kredytowych i nawet jakbyśmy złożyli wnioski miesiąc wcześniej to cytując Mariusza Pudzianowskiego "nic by to nie dało".
A klient:
- nawet jakby był drugi w kulach?
- nie dałoby to nic
Dawno tak nie parsknąłem XDDDD
#heheszki #pudzian #kredyt #kredythipoteczny #nieruchomosci
@sredniahawajskadlawszystkich: Dobre pytanie. Jak szukałem informacji na ten temat to trafiłem na następującą treść:
"Zawieszenie umowy czy zawieszenie płatności?
Istotnym problemem, na który warto zwrócić uwagę jest również literalne brzmienie projektu ustawy, który zakłada „zawieszenie wykonania umowy”, nie zaś „zawieszenie płatności rat kredytu”. Już ta kwestia implikuje wiele problemów związanych z faktycznym wykonywaniem umowy kredytu
Polska górom!
@zaczalem_cwiczyc jakby dał miliardy razy link to też by nic nie dało bo mi linki w komentarzach na apce mobilnej nie działają.
Wszyscy najmądrzejsi. Forum elektrody zamknęli czy co
@kokomo: co to znaczy?
Powinien był zapytać czy dałoby radę gdyby był czwarty w kulach xD
R10 art. 74
Przy zmianie biurowca na taki jeszcze nieukończony, z windą obłożoną kartonem itp. wsiadłem do windy razem z jakimś obcym gościem i gdy już mieliśmy odjeżdżać dobiegł jakiś facet.
Stanął w drzwiach, popatrzył na nas i zapytał
A my obydwaj równocześnie
Popatrzyliśmy na siebie i wiedzieliśmy, że to był ten moment, na który
@dziadolek1: jezu, o co ty się zesrałeś?
też nie skumałem, też nie zwróciłem na linka uwagi, i też skrolowałem w dół, czekając jakiegoś wyjaśnienia.
a gdy ktoś jej odpowiedział, ty się sadzisz o jakieś spermiarstwo?? xD
odrzuconyi sfrustrowany jakiś jesteś, nie chciała któraś popisać, to się irytujesz teraz,
Dla rozwiania wątpliwości, Ty odpowiedziałeś mu „nie dałoby to nic”, zgadza się?