Wpis z mikrobloga

Bawi mnie jak na takich forach (załączony obrazek) zapaleni redpillowcy i manelty próbują zakłamać rzeczywistość i wmówić kobietom co im sie podoba a same zainteresowane brutalnie i szczerze temu przeczą.
Prawda jest taka,że albo jesteś wysoki i kobiety mogą czuć pożądanie związane z twoją fizycznością i silnymi genami albo jesteś manletem i jedynie pokochają twoją pozycje czy pieniądze.
Oczywiście w dużym uproszczeniu bo inne aspekty również grają tu istotną rolę jak np usposobienie czy twarz niemniej jednak jesteś niski = nie jesteś postrzegany jako prawdziwy mężczyzna.
Wysoki mężczyzna jest potencjalnie skuteczniejszy w walce, a przez to jest lepszym gwarantem obrony przed niebezpieczeństwem i zaopatrzenia w środki niezbędne do przetrwania.
Analogicznie młoda kobieta z dużym tylkiem,szerokimi biodrami i krągłymi piersiami działa na nasz gadzi mózg i wywołuje pożadanie bo kojarzy się z płodnością.
Wynik ewolucji - jesteśmy tylko zwierzętami i mamy zakodowną strategię reprodukcyjną w naszym DNA.

#blackpill #wzrost #manlet #tinder #niebieskiepaski #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #p0lka #takaprawda #natura #bluepill #redpill #heightpill #wyglad #hipergamia #hipergamia #przegryw

#blackpill
a.....s - Bawi mnie jak na takich forach (załączony obrazek) zapaleni redpillowcy i m...

źródło: comment_1655830579YzBcDOLMKYOhvkNFUqbBvG.jpg

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Spring90: Abstrahując od tego,że 184cm to średni a nie wysoki wzrost to nikt nie powiedział,że bedąc wzrostakiem kobiety same ci sie rzucą na szyje. Na atrakcyjność składa się szereg cech, nie mniej jednak wzrost determinuje twój potencjał na rynku matrymonialnym.
  • Odpowiedz
@alexander_rodriguess: jeśli się ma powyżej tych minimalnych 175cm to więcej daje gęba niż wzrost. Mój kumpel ma 177 wzrostu, ale za to gębę z top 1% i jest totalnym szefem na rynku matrymonialnym. Wzrost oczywiście też wiele pomaga, ale to twarz jest na 1 miejscu. @BlackpillRAW: idź na siłkę, ja mam 190 i wcale źle się nie czuję przy wyższych gościach, bo mam solidny frame i trochę rzeźby
  • Odpowiedz
@alexander_rodriguess: g---o prawda
manlet 175 here z decent mordą i byly grane laski, za którymi się oglądało 90% facetów na ulicy
Oczywiście, że WOLĄ wyzszych tak jak kazdy facet woli żeby laska miała plaski brzuch i wielką dupę
Jakbym miał 170 to większość też bym ugral
W polsce manletyzm sie zaczyna od 165
  • Odpowiedz
zapaleni redpillowcy i manelty

@alexander_rodriguess: chyba pomyliłeś redpilla z feminizmem. Redpill i blackpill to współgrające ze sobą pigułki. Za bardzo zero-jedynkowo to traktujesz. Morda jest ważniejsza, ale hajs też się liczy. Kobiety też są różne, nie każda poleci na czada kretyna, chociaż statystycznie większość tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
twarz > wzrost, ale nie manlet 160cm

@sylben: w obecnych czasach manlet, karzeł, liliputek, karypel, wypierdek, niziołek, karakan, grzdyl, hobbit, gnom, mikrus, liliput, karzełek, knypek, skrzat, krasnal, pokurcz, pigmej, maluch, konus, kurdupel ma <175cm wzrostu, 175cm to granica niski-średni wzrost

Tera młode pokolenie rocznik 2000+ to chłopy w wieku 18-20 lat w 90% mają po 180cm+ i zaniedług 180cm to będzie granica niski-średni, obecnie jeszcze 175-180 łapie się pod średni
  • Odpowiedz