Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się w paczkomatach :D!
Mega jaram się tym, że książka już tuż tuż. Przedwczoraj wstałem o 6 rano, aby obejrzeć jak wychodzą zdjęcia i cała ksiażka oraz zatwierdzić druk. Przy ostatnim rozdajo okazało się, że okładkę do książki drukował zresztą mireczek @angelNH więc udało nam się nawet skleić piątkę :D (mam nadzieję, że w pracy nie pytają za bardzo co ten Wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie wejdą na niego akurat jak będzie jakaś aferaXD
Wyniki rozdajo jutro, wszyscy plusujący biorą udział. To już kolejne rozdajo z książką, ostatnie rozdajo wygrał @HWD-5.
#ramen #kuchniamg78 #japonia #rozdajo
źródło: 23d1c538ce7ae9c232f2288988e0486192dbc9029e6010a493d1c61182aa240f
Pobierzźródło: pocztowki
PobierzOkładka w tym momencie nie ma jeszcze ostatecznej formy - to dopiero wydruk, który stanie się po pewnych procesach z których potrafię jedynie nazwać jeden - foliowanie właściwą twardą okładką :D
źródło: z-ksiazka
PobierzW sumie to jest ciekawy temat - mógłbym kiedyś zrobić o tym AMA.
Im mniejszy nakład tym drożej, im większy tym taniej bo sporo kosztów stałych się rozkłada. Przy mniejszych nakładach stosuje się inne techniki druku i np robiąc książkę o nakładzie 100 cena jednostkowa druku może być bardzo bardzo
źródło: acad9327de378295e33a5c2398550d36b1164c13ed84c9d7793dfba7d0dc142b
PobierzWygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 1 listopada 2024 - 18:00
Liczba zwycięzców: 1