Aktywne Wpisy
katopa +148
heksengerg +114
Może wspólny trening, co Ty na to?
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #feminizm #silownia #krakow #feminoteka
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #feminizm #silownia #krakow #feminoteka
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Przedmiotem rozdajo jest fizyczny egzemplarz mojej książki Zrozumieć Ramen, nad którą intensywnie pracowałem przez ostatnie kilkanaście miesięcy. Książkę można zamówić na topgar.pl, gdzie znajdziecie też przykładowe strony czy spis traści oraz na Allegro.
Dziś o 23:59 oficjalnie zamykamy przedsprzedaż. W najbliższy poniedziałek książka zostanie wysłana, a od wtorku 5 listopada powinna zacząć pojawiać się w paczkomatach :D!
Mega jaram się tym, że książka już tuż tuż. Przedwczoraj wstałem o 6 rano, aby obejrzeć jak wychodzą zdjęcia i cała ksiażka oraz zatwierdzić druk. Przy ostatnim rozdajo okazało się, że okładkę do książki drukował zresztą mireczek @angelNH więc udało nam się nawet skleić piątkę :D (mam nadzieję, że w pracy nie pytają za bardzo co ten Wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nie wejdą na niego akurat jak będzie jakaś aferaXD
Wyniki rozdajo jutro, wszyscy plusujący biorą udział. To już kolejne rozdajo z książką, ostatnie rozdajo wygrał @HWD-5.
#ramen #kuchniamg78 #japonia #rozdajo
Okładka w tym momencie nie ma jeszcze ostatecznej formy - to dopiero wydruk, który stanie się po pewnych procesach z których potrafię jedynie nazwać jeden - foliowanie właściwą twardą okładką :D
W sumie to jest ciekawy temat - mógłbym kiedyś zrobić o tym AMA.
Im mniejszy nakład tym drożej, im większy tym taniej bo sporo kosztów stałych się rozkłada. Przy mniejszych nakładach stosuje się inne techniki druku i np robiąc książkę o nakładzie 100 cena jednostkowa druku może być bardzo bardzo
Wygrywa: Losowy plus
Data zakończenia: 1 listopada 2024 - 18:00
Liczba zwycięzców: 1