Aktywne Wpisy
pan_dudzian +210
Niesondzem +23
Przegrywy, nie oszukujcie samych siebie z cenami mieszkań. #nieruchomosci
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
Macie lepszą możliwość zakupu mieszkania za swoje obecne zarobki niż mieli ludzie 15 lat temu i takie są twarde statystyki.
TO NIE ŚWIAT NIE POZWALA WAM KUPIĆ MIESZKANIA TYLKO WASZE #!$%@? ŻYCIOWE. Ludzie sobie radzili wcześniej i nie płakali.
#polska #bekazprzegrywow #pracbaza
Wiem, ze lata temu za czasów nawigacji offline (jakieś 2004-2007 chyba tego używałem) dało się stojąc w korku na aplikacji automapa (dedykowanych urządzeniach z windowsemCE) dokładnie tak to zrobić.
Obecnie używam #googlemaps dzien w dzień, ale nic mnie tak nie wnerwia, jak tępe wpieprzanie człowieka w półgodzinny korek, bo akurat mimo wszystko tędy wychodzi „AI” 2 minuty szybciej (#!$%@? frustracje kierowcy i ewentualne możliwe wydłużenie czasu stania nawet 10x)
#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #nawigacja #kierowcy #automapa #samochody #carboners