Aktywne Wpisy

Zopyross +181
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Jestem szczęśliwy znowu 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Przytulasy i serduszka dla każdego
(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ
#zwiazki #pepe #apustaja #wesolazaba
źródło: comment_1655719144UiTw7JIYyCTNdXdB1Jf1Jw.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
( ͡° ͜ʖ ͡°)
I na pewno nie skakała po bolcach
Boszeeeeee
Ale wy macie spaczone spojrzenie na kobiety
@kartofel322: nie rokuje to zbyt dobrze na przyszłość, skoro tak pochopnie zdecydowała o rozstaniu, a teraz zgodziła się żebyś wrócił. Albo niedojrzała, albo nie wypaliło z gałęzią na którą chciała przeskoczyć.
Szanse są małe, ale powodzenia Mirku. I też zacznij szukać innej gałęzi, żeby następnym razem nie bolało tak bardzo.
No nie zrobił łobuz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
https://wykopaka.pl/ i w menu wchodzisz w "ściana wstydu"
źródło: comment_1655720707LtI9WrGKA7H9qW1A5xFQgU.jpg
PobierzZ------m to strasznie
Głupio mi do tej pory
Jakiś lęków dostałem, że kupię zrobię wyślę i mnie będą wyśmiewać na wykopie
Nie byłem wtedy w dobrym
A ja mimo wszystko polecam, trafiłem na fajnego Mirka który robił dla mnie, a i Miras któremu robiłem ja paczkę był zadowolony. Zawsze w razie lipy jest ta rezerwowa lista,