Ja w ogóle wtedy w bardzo silnych lękach byłem. Miałem wrażenie, że ktoś z wykopu mnie śledzi i chcę mi zrobić krzywdę Wbili mi się nawet na Instagrama I dostałem okładkę książki rok 1984 z jebitnie
To działa w jedną stronę, ja bym musiał Cię mieć na czarno żebym nie widział Twoich wpisów na tagu który obserwuję, to czy Ty mnie masz na czarno nie ma na to wpływu, więc coś kombinujesz...
@give_me_coffee: nieee To wszystko wyszło telefonicznie Bo ona teraz też jest w szpitalu na innym oddziale Nawet udało mi się ją dziś przytulić i dać paczka na spacerze. Dziś w końcu pierwszy raz na spacer wyszła Mamy podobne zaburzenia Ona po tym szpitalu jedzie na 9
@kartofel322: fajnie masz miras, ja ze swoja juz od miesiaca nie jestem i mimo ze chciałem naprawic to sie nie dało. Smuteg pozostal i samotność echhhh
@kartofel322: po co się rozstawać na trzy dni...?! Fascynująca historia- myślę, że jeśli nie wiadomo o co chodzi to masz po prostu p--------e niezależnie od powodu
Jestem szczęśliwy znowu 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Przytulasy i serduszka dla każdego
(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ(づ•ᴥ•)づ
#zwiazki #pepe #apustaja #wesolazaba
źródło: comment_1655719144UiTw7JIYyCTNdXdB1Jf1Jw.jpg
Pobierzźródło: comment_1655721782H7YgGEwocGnNCrzvXyhu77.jpg
PobierzJa w ogóle wtedy w bardzo silnych lękach byłem.
Miałem wrażenie, że ktoś z wykopu mnie śledzi i chcę mi zrobić krzywdę
Wbili mi się nawet na Instagrama
I dostałem okładkę książki rok 1984 z jebitnie
To działa w jedną stronę, ja bym musiał Cię mieć na czarno żebym nie widział Twoich wpisów na tagu który obserwuję, to czy Ty mnie masz na czarno nie ma na to wpływu, więc coś kombinujesz...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Zgrywajac_twardziela: @WyluzowanyTypek
Teraz wszystko się rozstrzygnie
To wszystko wyszło telefonicznie
Bo ona teraz też jest w szpitalu na innym oddziale
Nawet udało mi się ją dziś przytulić i dać paczka na spacerze. Dziś w końcu pierwszy raz na spacer wyszła
Mamy podobne zaburzenia
Ona po tym szpitalu jedzie na 9
Fascynująca historia- myślę, że jeśli nie wiadomo o co chodzi to masz po prostu p--------e niezależnie od powodu