Pamiętajcie beciaki, jeśli ktoś śmie wymagać czystej karty i przeszkadza mu obcy gówniak - jest nienormalny, bo waszym zasranym obowiązkiem jest pomóc swoimi zasobami i wsparciem emocjonalnym samotnej matce po karuzeli kutasów. Oczywiście musisz też jakoś się prezentować, bo to nie jest tak, że ktoś obniży teraz mocno swoje wymagania ( ͡º͜ʖ͡º) #blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow
No tak, bo przecież definicja bycia normalnym jest taka - kształcisz się przez połowę swojego życia, zdobywasz doświadczenie i znajdujesz pracę w młodym wieku, robisz kursy/szkolenia, uczysz się języka/języków obcych, ćwiczysz, dbasz o ciało i cerę mimo z------j genetyki, nie marnujesz czasu i zdrowia na u----i. W między czasie kobiety Cię odrzucają i dobrze się bawią, imprezują z chadami i gdzieś w między czasie niespodziewanie pojawia się dziecko. Po tym wszystkim Ty
@LordKutanga mocne słowa jak na samotną matkę p0lkę po ścianie. Życie ją samo zweryfikuje po czasie, jednak to że tabuny spermiarzy będą walić drzwiami i oknami jest bardziej niż pewne. Inna sprawa czy zdołają zaspokoić bezdenną studnię potrzeb księżniczki i małego mokebiątka
Jak ja bym powiedział, że osoba która stawia karierę wyżej niż związek - dziękuje. To też czerwona flaga jeżeli chodzi o moją osobę? :D
@r5678: problem w tym że to rubryka „napisz coś o sobie”. Uważam że jest różnica jak się napisze „cenie sobie rodzine wyżej niż karierę” niż „jeśli skupiasz się na karierze daj w lewo”. Jak używałem tindera to wszystkie kobiety z tak wypisanymi wymaganiami szły w lewo
#nostalgia #lata90 #lata80 #telefony #zabytki Co ja odkopałem w czeluściach piwnicy. Moje pierwsze telefony za nastolatka...Zaraz podłącze i sprawdzę czy któryś gada.
Oczywiście musisz też jakoś się prezentować, bo to nie jest tak, że ktoś obniży teraz mocno swoje wymagania ( ͡º ͜ʖ͡º)
#blackpill #p0lka #tinder #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@anonanonimowy321:
Albo gość, który naściemnia, zamoczy i pójdzie w p---u ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@r5678: problem w tym że to rubryka „napisz coś o sobie”. Uważam że jest różnica jak się napisze „cenie sobie rodzine wyżej niż karierę” niż „jeśli skupiasz się na karierze daj w lewo”. Jak używałem tindera to wszystkie kobiety z tak wypisanymi wymaganiami szły w lewo
Zero o sobie tylko wymagania i wiecznie w zainteresowaniach podróże ( ͡° ͜ʖ ͡°)