Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Timer_555 +363

@Majku_:
A ceny gazu (potrzebnego do rafinacji i produkcji benzyny), ceny energii elektrycznej (potrzebnej do rafinacji i produkcji benzyny), ceny limitów emisji CO2 (potrzebnych do rafinacji i produkcji benzyny) i koszty pracy (potrzebnej do rafinacji i produkcji benzyny) to jak teraz stoją w stosunku do tych wtedy?
@malanga:
źródło: comment_1655649992hbYstIKNHAYPz9LWZfsHSV.jpg
PobierzNie widzimy wzrostu kosztów, za widzimy wzrostu czystego zarobku.
@Majku_:
O, ciekawe, czemu teraz tylko domniemywać, zamiast po prostu podać, jak to z ceną baryłki i dolara robicie?
@Majku_:
Ej, pa tu, manipulancie fejkniusowiczu:
https://fakehunter.pap.pl/raport/6ea9780e-a111-4711-afd3-7161ec201d39
@malanga: Ok, więc do złodziejstwa pisu dodajmy jeszcze skrajną nieudolność w rządzeniu, która doprowadziła do tak mocnego osłabienia naszej waluty.
@jadalny_kasztan: Z tym problem ze wlasnie od wojny zwiekszylismy import z rosji o 12%, wiec placimy :)
@dziacha: Ciekawe ile prezes podnosi ;)
@Tom_Thanks: To ile wynosił dolar na początku rządów PO i ile na ich koniec?
Obal moją propagandę faktami ( ͡° ͜ʖ ͡°)