@Antybristler: Jestem taksówkarzem, jadłem chyba we wszystkich możliwych kebabowniach łącznie z jakimis osiedlowymi budami. Potwierdzam ze nie ma nic ciekawego. Co najwyzej przyzwoite kebaby.
@studentasp: #!$%@? jest to że właściciele kebabowni kombinują nad wielkością a nie jakoscia składników. Mięsko jest ważne ale ważniejsze są warzywa - ich ilość, świeżość oraz proporcje. Jadłem kebaby w kilku krajach i tylko w Polsce są tak chamsko zalane pod korek jakimś kiepskim sosem a sosu powinno być trochę a nie ze jestem #!$%@? do łokci po zjedzeniu ( ͡°ʖ̯͡°)
Mustafa's Gemüse Kebap na Mehringdamm w Berlinie albo Charcoal Grill na Main Street w Letterkenny w Irlandii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Antybristler: A jaki to problem? gsdzie mieszkasz?