Aktywne Wpisy
Wellmen +36

vladi_putin +56
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz

Ta baba jest oderwana od rzeczywistości. Ale wyświetlenia ma. Kobieciki się spłakaly bo muszą rzeczy do pralki wrzucić.
za tyle to można podjeść jak król ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JanTadeusz: niby nie powinno się oceniać po wyglądzie - ale jak tego nie robić, gdy ona jest wręcz podręcznikowym przykładem tego, że ciężkie zaburzenia psychiczne widać po spojrzeniu ¯\(ツ)/¯ Nigdy nie spotkałem nikogo, kto miałby taki wytrzeszcz i zachowywał się normalnie.
- to będzie 200 + materiały 150 + za dojazd 300
I zawsze się chichrają, że niby taki żart, a ja kurła nie żartuje i jak się nie podoba, to następnym razem wołaj se fachowca, a nie mój czas marnujesz, zdziro!
@jfrost: Chyba jest za włosami 50 zł * 4 = 200 xD
W tym wszystkich wyliczeniach nie rozumiem, czemu nie jest brane pod uwagę, to że jest to wspólny dom / wspólne dzieci. Czyli jeśli
* gotowała po 2h dziennie to gotowała też sobie i gotowała swoim dzieciom - nie tylko facetowi,
* jeśli sprzątała codziennie po 2h to sprzątała w